JuiCe Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Vēlējos pajautāt pircējiem kuri iepērkas ebay , cik ls sanāk maksāt par pasta izdevumiem ? Vēlos nopirkt cepuri it kā uzliku likmi 1 dollaru , tad cik apmēram man sakāks naudu iztērēt par visu kopā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 var jau arī bez izsolēm pa taisno pirkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 To es zinu , bet vai tad ja cepure maksā 4 dollarus es uzliku likmi 1 dolaru un neviens nebus solijis vairāk tad sanāk es to cepuri varu pirkt pa to 1 dolāru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 nē, + vēl cik vajadzēs no turienes uz latviju sūtīt pa piegādi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 necik, tev par brīvu sūtīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Vai toch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 Kas tu jocīgs paliec ? Es prasu par izdevumiem etc.. un tie kuri ir kaut ko pirkuši. Es neprasu par kaut kādiem tev scriptiem , programām etc... Kapēc tev te vispār bij jāraksta pasaki man ? AA skaidrs ,lai dabūtu +1 postu ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 kā lai mēs zinām, cik pārdevējs grib šipingu? varbūt pie tā produkta ir rakstīts cik? ja nav, jautā pārdevējam. un nē, visdrīzākais, ka nevinnēsi ar 1$. jāpārsola vismaz minimāla maksa, ko šis ir uzlicis. meklēšanas pogu nemāki lietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 kad tu apskati kādu preci, tu tu tikai apskaties augšu? Nepaskaties preces aprkastu utt? Dažreiz pat uz Latviju nesūta, un šipings uz Latviju parasti ir ap 30$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 www.bay.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 neviss vareesi bet buus jaapeerk prasi pardevejam cik maksaas uz lv ja vinjsh vispaar to piedaavaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Ja vispār grib kaut kur sūtīt, tur blakus rakstīti pasta izdevumi - Shipping cost to Latvia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 vispār jau ebay'ā ir 2 ailes, pirmā ir cena, otrā par šipingu. Samaini šipinga valsti uz latviju un skaties gala cenu (prece + shippings). Ja šipings uz LV nav norādīts, tad caur visiem bay.lv baigā nauda jāmaksā. Tāpēc es iepērkos ebay.co.uk, jo no Lielbritānijas gandrīz visas preces šipojas uz LV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 hmm palureju pats intereses pec, bet kaut ka liekas chakars. Pasta izdevumi kautvai izskatijas 24 euro. Palureju video+pasta izdevumi, parkonvertejot euro uz LS sanaca tik un tik LS, nu ja ar LV salidzina ieekonomeju 120ls, bet atmuitosanas nava, taja ukrainas ebaya, un 96% positive ratio ari neparliecinosi ^^ manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Kāds man var iztulkot ko SR uzrakstīja....es ne vella nesapratu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 Pasta izdevumi kautvai izskatijas 24 euro. Palureju video+pasta izdevumi, parkonvertejot euro uz LS sanaca tik un tik LS, nu ja ar LV salidzina ieekonomeju 120ls, bet atmuitosanas nava, taja ukrainas ebaya, un 96% positive ratio ari neparliecinosi ^^ manas domas Tiko palurejo to shiping it ka ja uz LV iet tad kopa ar pasta izdevumiem sanak 7 dollari 3 ls un 50 sant kopa par cepuri un pasta izdevumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 3.16 ls* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts