Jump to content
GIGN Forum

Datoru Peles


sunteam
 Share

Recommended Posts

Gribēju noskaidrot tautas viedokli par datorpelēm, respektīvi, būtu ļoti pateicīgs ja jūs man varētu pateikt ar kādām pelēm darbojaties, kādas labāk patīk īstiem geimeriem, ar kādām ērtāk šaudīties un vai izmantojat silikonus, peles balstus, vada balstus, glaiderus un slaiderus. Tā tīri informatīvi.

post-16408-1217317495.jpg

Link to comment
Share on other sites

Visas taas mulkjiibas ar slaideriem, balstiem, cimdiem un veel sazin ko ir pilniigi suudi.. Mans uzskats ka taadus peerk nuugji kuri gribi savu kverneeshanu pie pc padariit kraasainaaku. Es jau nesaku ka nevar nopirkt kaadu krutu gaming peli vai austinjas.. bet par visiem tiem suudiem.. man, piemeeram, buutu kauns ja kaads pieetu pie mana pc un paprasiitu, priekskam domaats tas un tas, un man buutu jaatbild, vot lai es tur vareetu kaadu labaak noshaut.

Link to comment
Share on other sites

Man "šaušana" labāk padodas ar mazām pelēm :D tās kurtas ir lielas nav tik ērtas... Peles paliktnis ar silikonu bija drausmīgi neerts un atgriezos pie standarta melna paliktnīša :s

No markām priekšroku dodu tikai Logitech, un labu peli šaušanai var nopirkt pat zem 15ls tikai jāatrod sev piemērotākais modelis...

Link to comment
Share on other sites

man ļoti patīk šaudīties ar savu Razer DeathAdder pelīti un apakšā pats vienkāršākais steelseries paliktnis. pat īsti nevaru saprast no kā vinš ir taisīts. laikam kautkāds audums un gumija..

Link to comment
Share on other sites

Pats krāju naudu lai nopirktu Razer Pro Solution v1.6 peli :meele: Man šķiet priekš darba ar datoru der jebkura pele bet nu priekš geiminga protams vajag tās razer, logitech agrāk arī biju domājis pirkt to geiming cimdu bet nu tak ko viņš dos? Spēlēsi kā traks un kā Spawns? Nē. Tei visi slaideri man arī škiet ar huijnjas :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Shodien dabuju Logitech G9, nu jasaka, ka pati labaka pele, ko esu tureejis rokaas. Paarsit mx518 un g5.

Baigi forshi ka var uzlikt lielaaku svaru, piemeeram ja vajag kautkur lai pele ir smaga un preciizaak temet(bet reizee ari bik lenak) tad uzmochi 4x7g pele(tur ir tada kabatinja ko izvelk un ieliek 7gramiigos stieniishus kas naak liidzi). Vel ir forshi mainaamie uzliktnji, viens ir taads gluds, maigs, otrs ir raupjaaks, domaats preciizaakam kustiibaam.

Iebuuveeta atminja u.t.t. boot.lv kkur bija apskats par G9 :)

Nafig tos ziemas cimdus vajag :D pabalstus laikam tirgo prieksh invaliidiem.. nu tas taa, pec manam domam :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...