sunteam Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Gribēju noskaidrot tautas viedokli par datorpelēm, respektīvi, būtu ļoti pateicīgs ja jūs man varētu pateikt ar kādām pelēm darbojaties, kādas labāk patīk īstiem geimeriem, ar kādām ērtāk šaudīties un vai izmantojat silikonus, peles balstus, vada balstus, glaiderus un slaiderus. Tā tīri informatīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Visas taas mulkjiibas ar slaideriem, balstiem, cimdiem un veel sazin ko ir pilniigi suudi.. Mans uzskats ka taadus peerk nuugji kuri gribi savu kverneeshanu pie pc padariit kraasainaaku. Es jau nesaku ka nevar nopirkt kaadu krutu gaming peli vai austinjas.. bet par visiem tiem suudiem.. man, piemeeram, buutu kauns ja kaads pieetu pie mana pc un paprasiitu, priekskam domaats tas un tas, un man buutu jaatbild, vot lai es tur vareetu kaadu labaak noshaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Man "šaušana" labāk padodas ar mazām pelēm tās kurtas ir lielas nav tik ērtas... Peles paliktnis ar silikonu bija drausmīgi neerts un atgriezos pie standarta melna paliktnīša :s No markām priekšroku dodu tikai Logitech, un labu peli šaušanai var nopirkt pat zem 15ls tikai jāatrod sev piemērotākais modelis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Man ir kkāda Genius pele zem 5ls jau 2gadus,un man viņa negļučī,un arī ērta.Bet gribētos jau visas tās mx518 , G5 u.c peles .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 man ļoti patīk šaudīties ar savu Razer DeathAdder pelīti un apakšā pats vienkāršākais steelseries paliktnis. pat īsti nevaru saprast no kā vinš ir taisīts. laikam kautkāds audums un gumija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Pats krāju naudu lai nopirktu Razer Pro Solution v1.6 peli Man šķiet priekš darba ar datoru der jebkura pele bet nu priekš geiminga protams vajag tās razer, logitech agrāk arī biju domājis pirkt to geiming cimdu bet nu tak ko viņš dos? Spēlēsi kā traks un kā Spawns? Nē. Tei visi slaideri man arī škiet ar huijnjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 http://www.metaleks.lv/cenas/16/19178_logi...r_mouse_usb.php komentari lieki, pele ideala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Vinsh tipa domaats, lai nesavainotu roku :D cik slimam jaabut, lai kko taadu vispar izdomaatu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 OMG es ta domaju tas ir domāts priekš LANIEM tipja parādīt visiem ka esi kruts geimeris bet nē izrādā LAI NESVAINOTU ROKU OMG Paldies ka pateici Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunteam Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Neesat kāds mēģinājis RAPTOR gaming peles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 vispar man taas visas peles šķiet vienādās. man pagaidām pašam 2 mēnešus ir Genius Pele bez palikņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 man ir 2 gadus veca orģinālā pele kas nāca līdzi PC un vēl vecāks nodilis paklājinš, ja gribētu jebkurā laikā varētu nopirkt k-kādu tur uberkrutu peli, bet kāda no tā jēga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Man jau kādu gadu vai vairāk ir A4Tech X7.. Pelīte diezgan patīk, ērta, esmu jau pieradis pie viņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deelish Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Shodien dabuju Logitech G9, nu jasaka, ka pati labaka pele, ko esu tureejis rokaas. Paarsit mx518 un g5. Baigi forshi ka var uzlikt lielaaku svaru, piemeeram ja vajag kautkur lai pele ir smaga un preciizaak temet(bet reizee ari bik lenak) tad uzmochi 4x7g pele(tur ir tada kabatinja ko izvelk un ieliek 7gramiigos stieniishus kas naak liidzi). Vel ir forshi mainaamie uzliktnji, viens ir taads gluds, maigs, otrs ir raupjaaks, domaats preciizaakam kustiibaam. Iebuuveeta atminja u.t.t. boot.lv kkur bija apskats par G9 Nafig tos ziemas cimdus vajag pabalstus laikam tirgo prieksh invaliidiem.. nu tas taa, pec manam domam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 http://www.metaleks.lv/cenas/16/19178_logi...r_mouse_usb.php komentari lieki, pele ideala. +1 un tā tam būs būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Man r7 bezvadu. Normala, bet cs gan nav nācies spēlēt ar vinu ilgāk pa 5 minūtēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Logitech G5 v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 es lietoju jau Microsoft lazer peli 6 gadus un man liekās tīri Ok geimoties var Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) Nopirku sekojošu Genius komplektu (29.99ls) - Genius Ergo 525 mouse + Genius QcK Steel large pad, picīt. Edited November 7, 2008 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Melnaa Logitech peliitee un sarkans lupatas kovriks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paffendorf Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 A4tech x-750F ir okey, neko labaaku neprasaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 MX518 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) picīt. Man agrāk bija tā pele. Briesmīga kvalitāte. Rullītis vispār bija užas. Kaut gan ko var gribēt no wannabe MX518.. Pa tādu naudu labākais variants ir oriģinālā MX518. Edited November 7, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now