LAVRx Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Man CSaa ir neliela probleema ar shift un ctrl - karoch es piespiezhu ctrl tipa notupjos, bet atlaizhot valjaa es palieku tupot un lai reksta pieceltos kaajaas atkal vajag nospiest ctrl, tas pats ar walk nospiezhot shift, peec kaadaam paaris sekundeem vinsh arii itkaa pats atlec normaalaa pozicijaa, bet ja vajag reska saakt skriet vai piecelties kaajaas tad ir taa shvakaak! Klaviatuurai vainas nav jo es esmu pameegjinaajis divas klaviatuuras un abam same shit! Un pati probleema arii nav tikai CSaa. Piemeeram NFS Pro Street arii chakareejas... Arii rakstos citreiz peec shift palaishanas valjaa turpina rakstiiites veel lielie burti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Man vecajai klaviatūrai bija tas pats @ nfs, nopirku jau kādu laiciņu jaunu, labu klaviatūru un nav nekādu problēmu... Tavai klaviatūrai nenāk līdzi disks kur settingus var mainīt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 An arii ir jauna klaviatuura! Itka naak disks liidz, bet tur neko dizhi nevar mainiit, vieniigi pogas! Nu pastiishos veel to programu kas naak klavierei liidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 Davai austruu gudrie iesakiet kaadu variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Izslēdz StickyKeys(vismaz izklausās pēc tām) un izslēdz arī to huiņu ka jamās slēdzās iekšā pēc 5x shif nospiešanas. CP -> Accessibility options. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Vincester paldies tev par padomu, tagad viss straadaa perfekti! Var klapet ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now