Baek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) Esmu no Jelgavas , un gribu pajautāt ka var no Jelgavas ar vilcienu braucot tikt uz Jurmalu kar var papeldēt un kur apgrozas cilvēki. ( Nu laba vieta kā piemēram Ķemeri ) It kā Jabrauc esot No Jelgavas sākumā uz Rīgu un kā tālāk. Būtu labi ,ja pateiktu kāda pieturā jākāpj ārā. Paldies. P.S Topika nosaukumu uzrakstīju bišķin nepareizi No Jelgavas uz Jūrmalu Edited July 28, 2008 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Vilcienu saraksts. Un te meklē staciju, kura nu tev labpatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 es biju dzintaros sesdien delj ta jauna viljnja tur pa pilno ar tautu bij par pa4urat nebij kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 (edited) Paldies , var vērt ciet. Jā es domāju rītā vai nu uz Dzintariem vai Vaivariem , moška arī var uz Ķemeriem. Edited July 28, 2008 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Bāc drīz sāks likt topikus Kur ir tuvākais WC , kur maxima utt... Internetu lietot laikam neviens nemāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 kursh tev iestaastiija taadas gudriibas ka, lai tiktu no jelgavas liidz jurmalai, jaabrauc liidz Riigai ? Kaap aaraa Tornjakalnaa. Un ja brauksi liidz kkaadiem Kjemeriem tad tev sanaaks nenormaali garsh celjsh.. var tak braukt liidz Lielupei.. juura un smiltis ta taas pashas.. vieniigi no pieturas liidz juurai varbuut sameeraa pataalu (~15 min) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts