Seen Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Shaubos vai shii ir iista vieta kur to jautat bet varbut tomer kads zin vai ir bijusi sagadishanas. Tatad 6dien nopeldejos juura un man aizkrita viena aus... Labi jurmala es vinju dabuju atkal valja bet nu ilgi mocijos un varbut sastumu seru vai hz ko un man vinja pa nakti atkal aizkrita ciet. No riita mocijos bet ai labi pofig aizgaju vel uz kocertu... Domaju mosh atnaks valja pa to laiku bet neka. Un ta lidz shodienai man ta aus ir aizkritusi shodien meiginaju iepilinat udenjradi un iztirit bet neka ka ir ta ir. Varbut kadam ir kadi ieteikumi ka dabut to ausi valjaa? Lekat uz vienas kajas vai k-ko tadu varat neieteikt jo ir jau izmeiginats. Vienu reizi man bija shitada problema tad aizgaju pie aarsta un man ar lielu shprici kura uudens ir ieksha dabuja valja to ausi. Tagad kads varetu pateikt ko lai iesaku jo mosh izdodas majas vinju dabut. No riita planoju iet pie loora lai man to ausi dabon valja ja nekas tagad neizdosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) Ej pie ārsta. Ausis nav īstā lieta ar ko eksperimentēt (bļaģ, kā raksta šito vārdu?). Edited July 23, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Vispār man arī bija šitāda hujna, tikai pagāšgad. Es ar to aizkritušo ausi nostaigāju 2nedēļas un vēlāk atnāca vaļā. Es domāju ka kkas ar bungādiņām.. rofl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Zinu čelu, kas aptuveni gadu nostaigāja ar pilnībā aizkritušu ausi. Man vienreiz tas pats bija, man tā bija aptuveni pus gadu, bet ne pavisam aizkritusi, bet tā ciešami, ka var dzirdēt un tā arī pieradu. Protams, kad atkrita vaļā bija pavisam cita lieta, biju priecīgs Karoče nemiiz, ja galīgi nevari izturēt, tad ej pie lora, ja ir ok, tad pati atnāks vaļā tik un tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 Man liekas vnk aizserejusi jeb ka arsti saka korķi ausis. Tjip ar tiem suuda tiramajiem kocinjiem visu sastumj vel vairak nevis iztiira ta vismaz daudzi saka. Jaa riit 10:00 aarsts. Vnk pajautaju padomus ko jus darat vai dariitu shada situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Aptiekās var nopirkt speciālu šķidrumu, kas it kā mīkstina to sēru ausī, un tad ar ūdeni jāizskalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 Hmm bus japainteresejas bet nu droshiibas pec tapat aizieshu pie loora neko sliktaku jau neizdariis vienigi diagnozi gan var pateikt sliktu jo Iļģuciema poliklinika aarsti ir samera debili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 24, 2008 Author Report Share Posted July 24, 2008 Huh nu viss paldies Dievam ir labi. Aizgaju pie loora 5min darbs un ausis bija valjaa... Ar lielo shprici iztirija ausis un viss čiki piki. Paldies tiem kas deva kadu padomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Jap. Tā kā Tu uzrakstiji, tā arī raksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts