Jump to content
GIGN Forum

Creed

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Karoch nopirku jaunu PC un beidzot varu speeleet niknaas speeles :D , nokopeeju Assassin Creed, iet vis ljoti labi iznjemot vienu siikumu... Skanja ir - tipa muuzika un viss paareejais, bet nava skanja tad kad kaut ko runaa, respektiivi neko nevar dzirdeet ko runaa! Varbuut kaads ir saskaaries ar sho probleemu un var paliidzeet!

Tur ar tumbaam nav nekaada sakara! Skanja ir tikai nav ir pilniigs klusums kad runaa, bet visas fona skanjas ir dzirdamas... Visi meemi nax! :blink:

Kompi vari profilaa apstiities tiko nominiiju!

p.s. es ar austinjaam speeleeju! :thumbsup:

Nez, kad es torrentleechā kačāju to spēli tur comentos daudzi teica ka viņiem speech vietā ir klusums un tur kautkādi čaļi nonāca pie secinājuma, ka visi kuriem ir kautkādas krutās skaņas kartes saskarās ar to gļuku, man piemēram viss ideāli iet.

edit:

Reduce the Hardware acceleration slider to 'Basic' in the Windows Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab.
Edited by BaskuSeperatists

Mmm, a nevarētu būt līdzīgi, kā bija ar JimBugA datoru - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry310764 ?

Ļoti iespējams, ka arī Tev uzstādījumos ir uzliktas 5.1 tumbiņas (vai nu pašā spēlē, vai nu Windows'ā) un tāpēc spēle pieņem, ka Tev ir 5.1/7.1 tumbiņas, nevis austiņas, tāpēc arī nedzirdi sarunas (kuras parasti izvada uz centrālo tumbiņu).

Risinājums tādā gadījumā atrodams arī BaskuSeperatista postā, vai arī norādītās adreses zemākos postos.

Man šitāds pats gļuks iekš GRID bija - visas skaņas ir, bet nevar dzirdēt savu mašīnu. Konstatēju, ka centrālais satelīts nestrādā. Man ir 5.1 sistēma, bet sistēmas opcijās var izvēlēties tikai 4.1 vai 6.1. Diezgan dumji... Izvēloties 4.1 viss aizgāja!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...