Best_ZM Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) Gribu vel uzzinaat KR4 kaa la ies dabonu sava zombie serveri taadu ka miglu????? kads zin kas jadara vai tas kaads plugins?? kur dabut.? un vel. --------- kaa lai uzliek ka zombie izskatas citi savadaak tur var zinu ka kaa skelets utt.. reku pic apmeram kko var redzeet :D Edited July 23, 2008 by Best_ZM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Bl* kursh idiots nozaga manus modeljus.. wo p**** :@... Zinu, ka vinju avots ir mans serveris . enivei. Es atklaaju briinishkjiigu veidu, kaa nonjemt uzlikt miglu mapes viduu . Kaa nomainit redzemiibu ! Karoch es kruts XDD. Miglu var dabut ar pluginu > Fog.. pameklee amxmodx.org.. modeljus.. atver sma.. nomaini paris rindinjus un aidaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 viss itkaa ietu , bet kas tur jamaina buutu? :axe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 hmm.. paskaties zombie modelja nosaukumu... mekle sma faila visus tekstus kur ir iekljauts "zombie_modelja_nosaukums" bez .mdl galaa... un nomaini pret saveejo modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ehh.shine, būtu vienreiz priecājies, ka tavu kaut ko izmanto, nevis tikai sev visu uztaisīto atstāj ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 KR4 kaa la ies dabonu sava zombie serveri taadu ka miglu????? kads zin kas jadara vai tas kaads plugins?? kur dabut.? un vel. --------- kaa lai uzliek ka zombie izskatas citi savadaak tur var zinu ka kaa skelets utt.. reku pic apmeram kko var redzeet :D Blin ar araa vispirms pamekle un tad jauta akd nevari pats atrast!!!! izmekleeji visu amxmodx.org? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 (edited) DA LOL ES SERVERI TAISU 1 reizi doma es daudzko zinu kas kur un ka tur ira??? kur lai izrau jto fakino lietu ar miglu? Edited July 30, 2008 by Best_ZM Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Iesaku ieskatīties amxmodx.org mājaslapā, tavam biohozard ir iznākusi beta versija, kur ir iekļautas visas šīs jaunās vičas! Un shine gribi teikt, ka šī lieliskā moda autors, no tevis nopīzdojis modeļus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 man ir zombie plague ne biohazard Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Zombie plague, cik nu aceros, migla un modeļi jau pēc defulta bija iekšā, acīmredzot tev kkāda novecojusi versija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 (edited) TIeshaaam? - http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=636755 Tieshaam neviens nezin kur la idabon to miglu un tos zombijus kas katrs savadak izskatas :DDDD ? linku plzzz :D Edited July 30, 2008 by Best_ZM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) Delete Edited July 31, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now