macho Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Tātad, nepieciešams sekojošs video - džeks LIELOS viļņos sērfo (vēlams ar sarkanu/dzeltenu/oranžu dēli, bet tas nebūtu tik svarīgi). Man video vajag pietiekoši foršā kvalitātē, nekādi youtube varianti nederēs. Moš kādam uz kompja ir vai zin kur novilkt. Video nevajag garu, pietiek ar kādām 5-10 sekundēm, galvenais lai kvalitāte ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 1) šitaina kvalitāte 2) embedded video - nevienu nevaru novilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Hmm, es pāris nedēļas atpakaļ nokačāju no torrentiem seriālu "north shore" tur katrā sērijā rāda, ka kāds sērfo, viļņi tur nav super lielie, bet skats vienalga ir iespaidīgs. Tas čalītis tur sērfo ar smuku oranžu dēli. Tikko apskatījos, tur pat pirmajā sērijā ir pāris desmitu sekunžu epizode. Te ir torrents, bet ieķeksē tikai pirmo sēriju, jo vairāk domāju tev nevajag. Bet kā jau teicu, tur katrā sērijā kāds sērfo, vienā sērijā bija pat sērfošanas sacensības. Visa sezona svēra, ja nemaldos, 6,5 Gb. Nu skaties pats. p.s Kvalitāte arī ir ok. Varbūt varu tev kaut kā aizsūtīt, ja nevēlies no torrentiem vilkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ExtremeBits.org sadaļā surf noteikti var atrast ko līdzīgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 patlaban tas šits man nāk ar 2kb/sec, tā ka aizsūtīšanas variants nav slikts, es tik nezinu kā tu to dabūsi gatavu ja nu vienīgi gign torrentos ieliksi. extremebits.org jāreģistrējas, tas neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 rusty.com should do the trick. tik pabroweso un ganjau, ka būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) Es nekad neesmu taisījis torrentu, bet te bija pamācība, pamēģināšu uztaisīt. EDIT: biju domājis, ka tas ir grūtāk itkā ieliku. Edited July 22, 2008 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 lieliski paldies izskatās, ka derēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now