Jump to content
GIGN Forum

Man Vajag Video


macho
 Share

Recommended Posts

Tātad, nepieciešams sekojošs video - džeks LIELOS viļņos sērfo (vēlams ar sarkanu/dzeltenu/oranžu dēli, bet tas nebūtu tik svarīgi). Man video vajag pietiekoši foršā kvalitātē, nekādi youtube varianti nederēs. Moš kādam uz kompja ir vai zin kur novilkt. Video nevajag garu, pietiek ar kādām 5-10 sekundēm, galvenais lai kvalitāte ir ok.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, es pāris nedēļas atpakaļ nokačāju no torrentiem seriālu "north shore" tur katrā sērijā rāda, ka kāds sērfo, viļņi tur nav super lielie, bet skats vienalga ir iespaidīgs. Tas čalītis tur sērfo ar smuku oranžu dēli. Tikko apskatījos, tur pat pirmajā sērijā ir pāris desmitu sekunžu epizode.

Te ir torrents, bet ieķeksē tikai pirmo sēriju, jo vairāk domāju tev nevajag. Bet kā jau teicu, tur katrā sērijā kāds sērfo, vienā sērijā bija pat sērfošanas sacensības. Visa sezona svēra, ja nemaldos, 6,5 Gb. Nu skaties pats.

p.s Kvalitāte arī ir ok. Varbūt varu tev kaut kā aizsūtīt, ja nevēlies no torrentiem vilkt?

Link to comment
Share on other sites

patlaban tas šits man nāk ar 2kb/sec, tā ka aizsūtīšanas variants nav slikts, es tik nezinu kā tu to dabūsi gatavu :) ja nu vienīgi gign torrentos ieliksi.

extremebits.org jāreģistrējas, tas neder :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...