Jump to content
GIGN Forum

Nu Kaa Jums Liekas?

KdR
 Share

Recommended Posts

http://gotgame.lv/#/video/watch/5766

Nu es nezinu, delj sitadas hernjas mani grasas banot ara no kada cita community, man jau liekas taa ir tiraka PODSTAVA, Butu full demo uz lielaka ekrana tajos momentos varetu pa sturi redzet ka visi skrien, bet nu vinji jau nav pieredzejusi un tiesham doma ka man ir []!

Un kapec diez tik maz momentu?Ja jau man butu varetu vairak salasit?!1 sharigs raunds :)

Ludzu visi izsakiet viedoklus! :thumbsup:

Edited by KdR

Tātad, KindeR piemirsa par demo, kas ir atrodams šeit - Demo. Tas ir rakstīts kā POV, tāpēc ir samērā īss, bet ja skatās ar slow un sound, tad visu var redzēt. Kā arī kā var izskaidrot momentu, kur redz kur pretinieks skrien, bet mērķi aizrauj uz otru pusi? Kā arī kreisajā pusē, kā var paķert vienu, bet nedzirdēt otru, kurš ar ak47 ārdās? :whistling:

Nu tad, kad piezūmoja, tad aizrāva uz pretinieku... Bet ja tas būtu aimbots, tad nākošo arī nošautu uzreiz, jo priekšā tikai 1 siena..... Es pat nezinu.... Laigan bez aimbota nevar pārlekt uz citu spēlētāju + zoom! =/

Lol aims tur to4 nebija :D

Un nav uz nekadu nojautu, lol kada jega no voice ja vins ir sava baze??Tur tak paris raundus ieprieks visu pastities un saprast paljubee tur vareja redzet kaa paskrien garam!

EDIT: tas pedejais frags ar scout ir vnk. smiekligs lol...tur jau nu to4 nevareja padomat ka Wh, un runajot par to savienu caur sienu dabon dazhas manas demkas tu redzesi tadus biezhi!Tur es jau sen sauju, jo biezhi kads tur ir!

Edited by KdR

meginaju uzsaut pa to kas leca garam un par atru uzspiedu vnk. nervi katram ir savi!

Un Vajag taisit screens pirms banot tad varesiet apkakaties!

Vispār jau screen taisa, ja tāda iespēja ir serverim! :whistling: Kā tu to izskaidrosi par ātru nospiedi?

pool_day jau nau tā mape kur meklēt wh!

bet nu KdR ir tāds pacans esmu redzējis vienreiz ka uzhakoja, bet bija slinkums kautko sudzēt..

kdr ir tas cilvēks kurš MĀK SPELĒT AR WH

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...