Mahmeds Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Gribetu izrunat tadu lietu kaa xcvote. Nenormali kaitina, ka ir tada adminu suga, kas nav lasijushi noteikumus un met votenes tad, kad vien ienak prataa neljaujot nospelet mapi lidz galam. This must be stopped !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Bez šaubām jādod, neko sliktu jau nevar izdarīt. Gan jau ka arī pats esmu tā darijis, bet parasti cenšos votes likt pēdejo 2 vai 3 minūšu laikā. aDbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Kaada runa! Kanjeshno, ja mahmeds prasa tad arii vinjam ir nepiecieshama shii komanda! Pabalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Es gan drīzāk sliektos uz tās "adminu sugas" atdalīšanu no xvote komandām, ja jau reiz ir tik traki, kā Mahmeds saka. xcvote nav problēmas risinātājs. Mahmed, varbūt ir piemēri, ja jau saki, ka tāda lieta ir tik aktuāla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 Ir piemeri , bet tagad publiski negribu nevienu zakat, ka neapvainojas. Bet vnk tadas lietas notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 varbut vienkarsi serveri nebija tautas es vakarpuse reti uzlieku kkadu dd2 lai serveri ir vairak tautas tadejadi netiek nospeleta iekpriek6eja mape bet ta lai serv pilns un kads uzliek voti mapes vidu tiktie6am es domaju ka jau alvis teica visdrizak vajadzetu atbrivot so cilveku no vote tiesibam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 uzraksti man privāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 kad es prasīju šo komandu, par mani smējās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now