Jump to content
GIGN Forum

Cs 1.7 Versija

Recommended Posts

kr4 fiška tāda novilku cs 1.7, a kāds nez kādi pachi tur jāinstalē virsū lai tass viss pasākums aizietu arī netā. uzrāvu bišk pret botiem, pirmie iespaidi tādi ka īpašas atšķirības no iepriekšējās versijas nav :whistling::superlol: ja godīg tad nezinu ko esmu novilcis itkā 1.7 bet 99% ka tā nav nākamā versija :skalda:

Edited by 0.7lb

Viens sakachaajis modeljus un ieliek kaada torrentaa vai sazin veel kur taa saucamo "1.7" XD. Nah vinjiem 1.7? Ja ir Source :lol: . Pec source visticamaak nebus kaut kaadi tur 1.7/1.8.. bus kaut kas jauns XD. Nekaads uzlabots 1.6... protams shie homemade 1.7 noteikti ir kaadi.. kur kaadi siikie sakachaajushi fpsbanana modeljus un tagad kruti XD.

ar 1.7 var speleet arii 1.6 serveros, tad jau varbut der tie pashi patchi
Tad tas ir parveidots 1.6.. vienkarshi sakot... nomainiiti soundi un modelji nekas vairak.. dll tie pashi... viss tas pats.. 1.7 noteikti nebus naakoshaa cs versija...

Piekritu shine Tas ir 99% ka 1.6 es noka4aju no kautkadu Čehu trackera un tas bija tads pats ka 1.6 bet ar citam iero4u skanam :(

labi tas ir pofiig

bet es uzliku de_train jo biju lasijis ka T aizvel prom vilcienu protams ka ta nebija un tad es sapratu ka prosta esu noka4ajis 1.6

man liekas nakamais bus vienigi var but cs ONLINE ko filmina solas 2008

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...