jaaniskal Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Ir zināms, kad tev iešauj CS`ā, tad tev ekrānam pa vidu parādās kkādi sarkani sūdiņi, asinis vai kkas tāds. Vai kāds zin, kas tā par komandu lai viņus varētu ieslēgt un izslēgt? Ja tā ir vsp komanda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Skaties amx_super, jo zinu 100% ka tev tāds ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 Nu vsp man nav tāds amx_super Es domāju tos sūdus kas tev parādās uz ekrāna, kad tev kāds iešauj, pa vidu ekrānam, tādi sarkani sūdiņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Nu tie mēsli nāk līdzi amx_super, tāpēc arī domāju, ka tev tāds ir. Un tie sarkanie sūdiņi vsp nav cipari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 Skaties... Es domāju šitās asinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Njaa... kakaini gan... džo teiktu, ka tur ir darbs ar pluginiem... so... varu teikt tev to, ka gan jau riit kaut kad, kad bus laika dabuushu kaadu, kas man paliidz sashaut mani un caur eventu logiem nokjert to msg un Aptureet. So.. iespamo sheit kaut ko.. ka ja ok patestee šain or smth... lai man nav riit jataisa DP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 ko? man vajag zināt vai tos sūdus var noņemt vai nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Man vaig zinaat kaa no smiltiim ieguut zeltu . Ar shaadu attieksmi tu neko nepanaaksi. Gaidam naakosho amxx skripteri..., kas tev paliidzees. Ko tu iisti no mana teiktaa nesaprati? Gribu nokjert to spraitu/iconu(to sarkano "Suudu"), kad tev kads ieshauj un viekarshi vinju noblokjeet. Protams, ka nonjemt var... Izturies turpmaak pieklaajigaak. Shoreiz doshu tev laiku pasham iemaciities skriptot un izveidot shaadu pluginu deelj tavas attieksmes.. ne nu, ja kads gudrs cilveeks tev sheit paliidzes.. tad labi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 Bet tur nav ne mazākā saistība ar amx Tas ir pašā CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nevar jeptv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) Vai tieshaam šains ir paveicis NEiespeejamo!?!??!?!?!! Jā, un tikai 3 rindinjaas! :OOO #include <amxmodx> public plugin_init() {register_plugin("Block Red Shits","0.7","Sh!nE*");register_message(get_user_msgid("Damage"),"message_damage");} public message_damage(id) return PLUGIN_HANDLED ... ja nezinat vai tas ir/nav iespeejams . Pirms rakstat iztesteejies pashi.. vinjsh nenoblokjee damage.. bet gan tos sarkanos suudinjus Edited July 21, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 (edited) Njā... tu, shine, mani īsti laikam nesaprati. Tie sarkanie sūdi jau ir iestrādāti CS`ā, to varbūt arī saprati. Taisot video es uzliku kkādu Hud Remover, lai nerādītos nekādi paziņojumi no amxx, lai nerādītos dzīvības, nauda, radaris, spec`ā tās maliņas utt. Tik tāl viss bija labi, bet man pazuda arī tās asinis, kas redzamas bildē. Rādās tikai kas ko nošauj, bet man vajag arī tos sūdus Vai kkāda cs`ā ir komanda ar kuru var ieslēgt? Vai arī, kurš var iedot tādu Hud Remover, kurš noņem visu, izņemot kas ko nošauj un tos sarkanos sūdus. EDIT: Tankeri, tev nav kkāds Hud Remover? Jo 100% zinu, ka tev jābūt Edited July 21, 2008 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Tu arii neskaidri visu paskaidro ... paarinstalle cs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) Pilns ar HUD removeriem Patestē šito Edited July 21, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 shine, sorry, bet viss tak cerams būs kārtībā... RaaapuLi, es jau meklēju visu šodienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 atkārtoju izmēģini šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 Kā viņu var nolādēt? Uzspiežot forumā uz viņu dotā linka aizmet uz krievu lapu un es tur neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ne nu pizdec netikai cilveki stulbi palikusi bet arii izteikties nevar... kadas tev tur asinis ? galvu durves ieravis esi ? tie kubiki rada +- no kuras puses tev shauj asinis tev - amurs tads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Njā labi... tam vairs nav nekāda lielā starpība. Pats visu atrisināju. Paldies visiem, kas dalījās domās utt. Var slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now