Jump to content
GIGN Forum

Metallica


JimBugA
 Share

Recommended Posts

Ka var pateikt ka koncis bija sudiigs? Tad nahuj tu lien fanu zona un stavi ka miets? Mes vismaz normali iemoshojam... Nesaprotu tos cilvekus kas ielien fanu zona un dirsh k-ko par grustishanos u.t.t ka mums bija beigas pohuj lecam un grustijam vinjus speciali jo vnk ta izbesi. Es atnaku uz koncertu lai izbaudiitu muziku un izarditos. Gandriz nokjeru mediatoru viens pidars pirmais nokjera bet chalis normals paspieda roku man tjip itka atvainojas :D

Kad iznaca Anselmo uzreiz shirmis aizgaja ciet vnk fuuck viena diena 2 miljakie solisti ( grupas ) vnk ideali! Shis emocijas pec koncerta tiesham mani nepametis ilgi.

Link to comment
Share on other sites

Tas bija spēcīgi. Pie Whiplash izārdiju pakaļu. Iesildošās grupas arī bija sasodīti labas, it īpaši Down. Ļoti patika uguņošana pirms One, kura jau lika nojaust, kas skanēs. Nepatika, ka Paina īsākais draugs man pārsita lūpu, bet tas bija spēka pilns moments, ka to nemaz nejutu. ROCK ON!

LOL, gāju fanu zonā pie barjeras iekekot, kas tur notiek, redzu, kaut kāda 60 gadīga omitē stāv un nesaprot, kas notiek. Bet tas notika vēl pirms iesildošajām grupām. Ceru, ka viņa paguva iziet no fanu zonas. :)

Žēl, ka viņi neuzspēlēja bateriju.

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

amm.. Nu nezinu, kur Tu tādu informāciju rāvi. Man pāris draugi bija uz Prāgas koncertu un teica, ka fani, salīdzinājumā ar Latviju, bijuši tādā dirsā. Te cilvēki nāk paklausīties Metallicu un arī izbaudīt no nevis padzert alu.

Vispār koncerts patika. Bija diezgan laba skaņa un šovs arī tīri ok (:

Link to comment
Share on other sites

Ir arī tādi, kuri vienkārši grib to grupu redzēt. Un viņiem tāpēc obligāti nevajag lēkāt apkārt un traucēt citiem.

Un tādi piderasi, kas ar savu ārdīšanos speciāli traucē citus, mēdz norauties, kad traucētajiem apnīk. Tad var nedaudz ar kulakiem pamošot un miers mājās no tiem kverpļiem.

Link to comment
Share on other sites

kvacky uztver domu, riebās tie pajolkiņi, kas nevis izbauda mākslinieku uzstāšanos, bet gan lec viens otram mugurā, un mēģina pielīst tik tuvu skatuvei, lai varētu mutē noķert solista izspļauto ūdeni <-- nožēlojami, bet fakts...

Par aizkritušām ausīm es nesūdzos, nekur neesmu teicis, ka tas ir slikti... Vācijā koncertā aliņu varēja lētāk dabūt, enbija jau nekāda metallica, pat īsti neatceros, kas spēlēja, bet alus maksāja 0.8 lētāk...

Var derēt, ka macho ir viens no tiem pimpaušiem, kas savā stulbajā prātiņā bija iedomājies, ka viņam ir super laba balss, un ka vajadzētu kaukt līdzi dziesmām, bet fakts ir tāds, ka tā pjoliņu kaukšana vienkārši padara iešanu uz koncertu bezjēdzīgu, es nemaksāju naudu, lai kaut kāds pimpausis kā macho man te grūžas virsū, piepildot savas apslēptās, homoseksuālās vēlmes, un vēl kauktu ausī, kā suns ( visi noteikti ir redzējuši, kā suņi kauc mūzikas pavadījumā)

Un nekur neteicu, ka koncerts kā koncerts, bija sūdīgs, tikai vēlreiz tika pierādīts tas, ka Latvijas fani, tikuši uz koncertu izvēlas nevis izbaudīt mākslinieku uzstāšanos, bet gan izrādīties savu draugu priekšā, tēlojot ar dauna sindromu slimus indivīdus, kam reāli būtu jāatrodas kādā no valsts psihiatriskajām klīnikām...

Tad būtu interesanti uzzināt, kāpēc jūs dodaties uz koncertu, lai patēlotu dauņus, patēlotu "krutos" draugu priekšā, paskatītos uz grupas dalībniekiem( paskatītos, nevis paklausītos, jo paskatīties jau var arī videoklips vai uz plakātiem) vai lai izbaudītu šovu, un dzīvo mūziku ?

Iesaku par to padomāt, pirms doties uz nākošo koncertu... Izskatās, ka macho vienkārši ir "ieķēries" kādā no metallica mūziķiem, un iet uz koncertiem, lai paskatītos un mēģinātu pievērst sev uzmanību ar debīlu lēkāšanu, to laikam ASV dēvē par "school girl crush"

Edited by Lecter
Link to comment
Share on other sites

tiesa gan, es nebiju uz Metallica koncertu, jo mani šis žanrs būtībā neinteresē, bet dziedāšana līdzi nav kaukšana, nevajg lakt dievas dažādas lietas, Leceter. Tas, ka cilvēčiņš fanu zonā ir reālā kaifā, nav nekas slikts, ja vēlies izbaudīt tīri mākslinikeku dziedāto, tad pērc sēdvietu biļetes un miers mājās, tur visi būs tādi kā Tu, kam nepatik, ka visādi "pimpauīsi kauc".

Es īstenībā brīnos, kāpēc Tev ir tāds skepsis, jo, doooh, ko gan citu var sagaidīt, ja ir stāvvieta, vēljovairāk, fanu zona.

peace, grādīgais dara savu, bet domu sapratui :)

Link to comment
Share on other sites

Tev, savukārt, izskatās, ka nojēga par to, kāpēc ir jāiet uz koncertu un kas tur ir jādara, nav tik cik melns aiz naga. Un es neiešu tērēt savu laiku lai tev kaut ko ieskaidrotu. Tas posts ko tu uzrakstīji ir tik caurcaurēm debīls, ka man nolaižas rokas vispār sākt mēģināt tevī kaut kādu jēgu iedzīt. Viss ko es varu pateikt - nākošreiz paliec mājās vai nopērc sēdvietu un paņem līdzi binokli. Pie skatuves tu nevienam neesi vajadzīgs. Vismazāk jau pašai grupai, kura priecājas par fanu atsaucību.

Ir arī tādi, kuri vienkārši grib to grupu redzēt. Un viņiem tāpēc obligāti nevajag lēkāt apkārt un traucēt citiem.

Redzēt viņus var arī pa televizoru, nav jānāk uz konci, ja tu gribi viņus REDZĒT

Link to comment
Share on other sites

Jau veelreiz atvainojos par lamu vardiem, kas sekos nakamajasos teikumos.

Lecter tu pimpausi, seedi tribines dzer savu dargo alu un drochi aiz laimes, kad neesi slapsh lietu un saspaidits. Ja neesi pamanijis shaadu grupu, kas spelee smagaaku muziku fani priekshaa ardaas vienmeer, ja tev ir problemas un liikas kajas, un sap, kad tev kaads uzgruuzhaas vajadzeja aziet kopa ar invalidiem vinju lozhaas skatities.

Jau 20 m aiz skatuves bija pilniigs miers, kurs tev liek liist lauvam mutee, zinot, kas tevi tur sagaida !

Psc lecter kaa tu man esi zajebal ar savu gudro dirshanu vienmeer, zinu kad lamaties ir slikti, un es censhos darit reti, bet besii shitaadi dirsaa mizeeji, kas aizejot un Metallica grupas koncertu, cilvekus, kas skatuves priekshaa ardaas sauc par daunjiem ! Pats tu esi daunis, apsveicu :zhaav: Kaadam tas bija vinjam japasaka, a to saak apnikt man shitaas mulkiibas...

Kavachy blin vecit, nebiju gaidijis kaut ko taadu no teviim, it kaa tu nesaproti, kas tados koncertos notiek pashaa priekshgala, lol ... Ja grib izbaudit koncertu ir visa pareja areena, kur neviens neleka un negruustas :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

nu hvz bija man bilete sedvieta kaut kur pa vidu tribinem - ideala redzamiba. Tapat tur neviens nesedeja , kas sedeja bija pats vainigs , ka neko neredzeja :) Jo viena liela dalja tur arii lekajaa. Apsargi tipa naca klat tur lamajas , ka nesezot, bet beigas jau vinjiem tas apnika un saprata , ka nav jega. Alus tak ir par leto , ja 0.8l var dabut par diviti tas tak ir kapeiku variants. Aa novisa pasakuma bija zel vienu chali kam tiri netisham trakojot ar elkoni ievilku par vinja lauzto roku :/ Vakar nosveros 108kg zel chaliti it kaa atvainojos , bet nelikas , ka tas vinju jel kadi atvieglotu.

Link to comment
Share on other sites

Nē, nu baigais laikam prieks skatīties no tāda attāluma, ka tev tur varētu dajebkuru priekšā nolikt un atšķirību nemanīs.

:thumbsup:Es orientēju savu tekstu attiecībā uz tiem, kuri speciāli grūsta tos, kuri stāv priekšā un nekratās. Cik esmu pieredzējis, normāli cilvēki prot ārdīties tā, ka necieš tie, kuri neiesaistās, jo vietas principā pietiek. Un nav jau kaut kāds hārdkoristu pasākums, kurā kaut kāds wall of death jātaisa or smth.

Link to comment
Share on other sites

Metallicaa ieksh fanu zona bija samera saspiesti lekajot un jutot lidzi dziesmam viens otram cilveki trauceja bet tas neliedza izbaudiit labo muziku. Pec tam mes tur atradam brivaku vietu un moshojam un itka ipashi citiem netraucejam. Un pasha sakuma starpcitu pie Sword viens chalis iepisa vienam pa seju :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...