Jump to content
GIGN Forum

Prižšon Breik


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Nu ko tuvojās augusts,septembris un.. kā atceramies bija daudz runas ka S04 būs augusta,septembrī nu kāds ir kaut ko kaut kur izlasījis?

Te varētu parunāt par PB ja viņš vsp izies.

ĀĀ un draugs stāstīja tipja ka tā nebija Sāras galva un viņa ir dzīva :axe:

Link to comment
Share on other sites

Vot pasakat, kāds kaifs uzzināt pirms 4. sezonas sākuma, kas viņā notiks? Lol, es skatos un gaidu visu laiku momentu, kad atgriezīsies Sāra. Debīli! Paldies arī jums par to, ka sabojājāt manu interesi par nākamo sezonu.

Link to comment
Share on other sites

TAs bija debilisms pazinjot kaut ko tadu,kas butu reali skatoties par maximalako seriala kulminaciju!Ah jaa starp citu shovasar PRISON BREAK veidotaji apmkleja Liepajas Karastos cietumu,ja kads gadijumaa nezinaja! Lai te neapspriestu par notikumiem kas vel nav redzeti nevienam!

Link to comment
Share on other sites

Jāā liels jums paldies par šāras atmaskošanu :thumbsdown: Es visu laiku domāju ka viņa atgriezīsies, visu 3 sezonu, bet kad tā beidzās tiešam sapratu ka viņa ir beigta un man būtu superSURPRISE 4.sezonā, bet NĒĒ!

:blelohs: Bet nu neko darīt kas izlasīts, izlasīts. Cerams ka 4. sezonā nebūs nekas stulbs, par cik tāda nebija plānota, bet takā 3. arī nebija plānota un tie autori roxx, tad visam jabūt OK.

Jā GOGOGO T-bag zaudē vēl kāju arī plz :meele:

Link to comment
Share on other sites

Gaidam prisonu!

Bet kur ellee rataa ir pazudushi "HEROES"???? Tas seriaals arii bija afigenijs, a maitas panjem un sezonas viduu vsjo poka mees seriaalu vairaak netaisam, tad nevajadzeeja nemaz saaakt! LAPUHI!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...