Jump to content
GIGN Forum

Programmētāju Pūlciņš


worm
 Share

Recommended Posts

:) piemērām pašlaik kodēju server-query tooli... drīzāk pārtaisu no php uz c++ ... tā kā php variants man vairs nav aktuāls, varu stādīt priekšā pāris lietas, kas 100% netiek izmantotas citos server monitoringa tūļos

Laikam no visa shitaa pateiktaa nesapratu vispar neko :slap: Man likaas ka kaut ko vismaz minimali jedzu,bet izradaas ka ponja no visa shitaa pateiktaa vispar/galigi nav! Pat nezinu kam tos php un c++ taisa un kaa taisa un ko tur taisa u.t.t! Kur cilveks var ko tadu iemacities arprac!Skjiet augstakaa matemaatika!

P.s. macho tev atkal kaut kas nepatiik? :) Es vnk pasaku kaa ir,un varu dereet ka neesmu vienigais kas no taa visa pilnigi neko nesaprot,bet ir interese vismaz uzzinat kas tas pa zveeru un ko vinsh ziemaa eed! :DD

P.p.s. NĒ macho es visos topickos nespamoju,okej kad posts skaits tuvojas apaljai summinjai,tad gan laikam kaa vakar un shodien samochiiju kur tik var,bet taa kaa agrak es visu nedelju blandijos pa Riigu tad pa wiikendiem vnk sablieteju visos sev interesejoshos topickos,un ja macho ir kaut kas pret mani,tad labak man neierasties gign party,lai gana viennozimigi nebraucu lai iepaziitu tikai macho un redzet vai dzivee arii vinsh tads pats frukts ir kaa sheit sevi pasniedz!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:slap: Man likaas ka kaut ko vismaz minimali jedzu,bet izradaas ka ponja no visa shitaa pateiktaa vispar/galigi nav! Pat nezinu kam tos php un c++ taisa un kaa taisa un ko tur taisa u.t.t! Kur cilveks var ko tadu iemacities arprac!Skjiet augstakaa matemaatika!

es atvainojos, bet, bļeģ, kāpēc tev ir visu laiku šajā topikā jāraksta "Es esmu stulbs"?

tu visos topikos lien iekšā un raksti "oo, šito gan es nesaprotu" vai "hmm, nu galīgi nav ne jausmas, nezinu neko" un protams "pff, šitā man galīga ķīniešu ābece, neko nejēdzu"? Tā tev tie 2k radušies ja? :D

edit:

un tam kurš ielika to linku uz koxx saitu kā piemēru: tas galīgi neder.

Link to comment
Share on other sites

vienkaarshi OMG!

ko dod tas, ka Tev ir daudz postu? ja Tu esi mulkjis, tad 3k vai hotj 5k posti Tevi gudraaku nepadariis.. un shaubos, ka sheit kaada aciis Tava veertiiba no taa celsies.. labaak 3x padomaa pirms spied add reply un, tad arii Tev netiks taadi jautaajumi uzdoti!

p.s. es sheit esmu 3 gadus ilgaak kaa Tu, bet man ir uz pusi mazaak postu kaa Tev.. tas jau vien ir raadiitaajs..

un, protams, katraa otrajaa jaanoraada, ka: "Es braucu uz BBP(esmu forshs dzheks)!"

p.s. no offence, bet tieshi taa Tava visur iedirshana arii liek sho postu rakstiit, jo gluzhi vienkaarshi apniik..

p.p.s. no programmeshanas praktiski neko nejeedzu, tapeec man taads pulcinsh diezvai ko dotu, bet ideja liekas ljoti laba.. tieshi prieksh ne tik advanceetiem klodeetaajiem, jo worms tur diezvai ko jaunu uzzinaas ;)

Link to comment
Share on other sites

:)

Pats arī lēnām mācos...

Vismaz cenšos. :lohs:

PHP

<?php

echo?

"lol.";

?>

PHP

<?

print_r

('

Normāli?centies.?>.<

'

);

?>

Bet vispār, vaidzētu arī [perl] tagus PLZ m8!! Ollydbg, gadu atpakaļ biju iekš programmu krakošanas, tad daudz maz sapratu kaut ko, asm = die(); , ar perl ņemos jau gadus 2 apmēram. Kādreiz ari lietoju lietu kā C#, bet tas ir tikai kaut kam smukam :10cm:

Edited by NereaaliKrutsChalis
Link to comment
Share on other sites

jā - man ir kaut kas pret tevi. Neraksti "Es esmu stulbs" postus un nekā vairs nebūs.

p.s.

programmēšanas "pulciņa" mērķis nav tādiem kā tev paskaidrot kas tas ir par zvēru, bet gan apmainīties savā starpā ar pieredzi un iemācīt kādam, kas par to jau ir informēts, kaut ko jaunu. Priekš tevis man ir šis links.

Link to comment
Share on other sites

Un ko tieši tur būs jāraksta! Varu jau palīdzēt ar šo to, ja kāds uzdotu jēdzīgu jautajumu, kurš nebūtu saistīts ar web. Piemēram par C++, vai C# vai delphi vai Axapta vai SQL vai ASM vai windows API vai HTTP, FTP, ICAP, SMTP, POP3 protokoliem vai video apstrādi, neironu tīkliem, PIC vai Atmel programēšanu... tad ok.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

te ar gribēšanu nepietiek - ir jādara.

ar pliku php Tev nepietieks, kas nozīmē, ka jāieskaita arī html, css.

ja gribi arī glabāt datus kā cilvēks, jāieskaita arī mysql. normāls projekts bez šiem neeksistē. arī minimālas javascript zināšanas būtu ieteicamas.

nu ja Tu ņemies ar to vismaz 4-6h dienā, tad pēc mēneša jau mācētu kaut ko primitīvu utaisīt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...