ChiganS Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Tipa, es spēlējot CS tumsā neko neredzu. =\ Es varu tur kko saskatīt, bet nu tad man ir kārtīgi jāieskatās un kad pretinieki tumsā kustās es tik šauju uz bobi un ceru ka trāpīšu. Nu piemēram, DD2 Kad esmu T es no C neredzu vai tur kāds žurko tjomkā. Tjomku es parasti labi redzu, bet nu ir vietas kur atkal galīgi neko nevar saredzēt. :@ Es negribu ņemt skinus kur var redzēt tur spilgtus vecīšus vai kkā tā. Gribu palikt pie default CS. Man ir teikuši cilvēki ka jānomaina zilās debesis uz melnā, bet vai to var izdarīt caur CFG??? =\ Bright man ir uz vislielāko un gamma arī. =] Datorā viss ir arī noregulēts uz visspilgtāko. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 topika nosaukums vienkārši nogalina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 šī ir pareizā sadaļa. WROOOOOOOOOOOONG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 iesledz monitoru XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 visdrizaak vareetu but ka tev ir vecs monitors, kurs nav pietiekosi gaiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) noperc jaunu monitoru. Tev vecais (tas milziigais ar lielo aizmuguri )?? vai kkaads jaunais?? Edited July 14, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now