Jump to content
GIGN Forum

Pub Acc


SheYn
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Pirms pāris mēnešiem apritēja ceturtais gads kopš es apgrozos GIGNā.Sākumā spēlēju ar niku Gladiator,kurš arī ir mans regotais niks.Tagad jau kādu laiciņu uzturos cs`ā ar niku SheYn.

Līdz šim neesmu rakstijis nevienu acc pieteikumu,protams esmu par to domājis,bet nebija īpaša vajadzība.

Tagad GIGNa pub serverī ir manāms pamatīgas pārmaiņas pēc buster noņemšanas,un ,diemžēl,šīs pārmaiņas nav bijušas uz labo pusi.Negodīgu spēlētāju skaits ir pieaudzis acīmredzami un jūtos droši serverī tikai tajos retajos gadījūmos,kad paskatoties uz spēlētājiem serverī redzu kādas 2/3 pazīstamu niku.Tapēc es vēlētos palūgt xban & xslap,lai palīdzētu uzturēt/atjaunot kārtību serverī.

Spēlēju GIGNā nenoteiktos laikos intervālā no ~deviņiem no rīta līdz ~diviem naktī.

Ceru uz Jūsu atsaucību.

Admins,kurš mani ieteica - flashback.

Edited by SheYn
Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu vai var teikt, ka "netakoj uz on i aktivnij", ja cilvēks spēlē 4 gadus un nekur nav pazudis. Manuprāt tas ir labāk, nekā nospēlēt 300h 2 mēnešos, dabūt acc un izgaist. Tas tā par to aktivitāti.

Par to vai viņš būs labs - jā, uzskatu, ka būs, jo pazīstu pietiekami ilgi un labi, kā arī principā esmu spēlējis kopā ar viņu no laika gala (viņš arī ir cilvēks, kas vispār man izstāstīja, kas tas CS tāds ir), tāpēc, balstoties uz saviem spriedumiem, atbalstu tiesību piešķiršanu, jo tas dos labumu serverim.

Link to comment
Share on other sites

Cik es esmu speeleejis ar sheyn man ir radies priekshstats, ka vinsh ir normaals pacans! un doaamju, ka pravas var dot tikai nezinu vai tas buutu godiigi pret citiem ja dotu srazu pilno paku ar banu! Vajadzeetu no saakuma iedot slap, slay, votemap...

Atkal no otras puses ja flashback saka, ka chalis ir sakariigs un no csa arii kaut ko saprot, tad neredzu iemeslu flashbackam neticeet - taadeejaadi var arii dot xb!!

REC no manis!

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

šodien spēlējot atcerējos kaut ko. tāds niks kā sheyn parādās reti, biežāk ir gladiators 4 ever vai kaut kas tādveidīgs. spēlē diezgan vēlu un spēles stils ideāls priekš admina. proti, čalīt nemarinē un rašo, kas dod iespēju pēc tam pakoriģēt sēdētājus.

par to ban nezinu, neesmu īsti drošs, bet k-kādus def perdeļus noteikti varētu pabanot.

atbalstu sheyn

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...