Jump to content
GIGN Forum

Pāris Papildus Iespējas Pubā


Recommended Posts

Tāks. Mazliet par mani. Serverī esmu pazīstams ar niku bikl. Pirmo reizi spēlēju cs pirms gadiem 5-6, precīzi neatceros, tā bija versija 1.5, ja nemaldos, kad draugi mani pasauca līdzi uz vietējo datorzāli uzspēlēt. Tad pagāja kāds laiciņš līdz pats savā īpašumā ieguvu datoru uz kura tika aktīvi dragāts CS pret botiem. Ehh, tiko atcerējos, ka mana mīļākā karte bija cs_assault kur es kā profesionālis sēdēju uz tās figņas CT bāzē ar botgunu un šķaidiju T sejas, wāh, pilnīgi asariņa notecēja atceroties šos skaistos mirkļus, laigan tomēr nē, es pārspīlēju. Tas viss tā arī turpinājās līdz tika ievilkts internets un es sāku močīt inbox geimus, ha ha, labi nav svarīgi, pēc neilga laiciņa sāku spēlēt spēles multiplayer`ī un viena no pirmajām bija CS, sākumā staigāju par ļoti daudziem serveriem līdz sapratu, ka tas ir bezjēdzīgi un izvēlējos 1 serveri kur spēlēt, protams, laika gaitā šis viens serveris mainijās, bet katrā ziņā es dienā neapstaigāju 20 pubus, kā to es dariju sākumā. Pirmie serveri kuros esmu bijis admins ir bijuši pavisam p0k3m0n15k1 un samērā ātri šie projekti izgaisa bet nu, reāli ir bijuši 2 serveri kuros esmu ilglaicīgi adminējis. Un tie bija - arson visi serveri un 4id visi serveri. Kādēļ tad es esmu pametis novārtā šos projektus? Pavisam vienkārši, nevar salīdzināt cilvēkus kas apgrozās gignā ar dajebkuru citu pub serveri, tieši šī iemesla dēļ arī spēlēju tieši gign`ā un šis arī ir vienīgais cs forums kuru apmeklēju regulāri. Ja nu kāds domā ka es prasu acc tikai krutuma pēc, tad tās ir pilnīgas muļķības, esmu ļoti bieži situācijās kad admins nav tuvumā un serverī valda nekārtība.

Serverī esmu bieži sastopams pa dienu, vakaros un arī naktīs esmu nerets viesis.

Tātad iemesls kādēļ te rakstu ir tāds, ka vēlētos iegūt dažas admin komandas. Kādas? xgag, xkick, xslap/slay, un adminčatu. Kāpēc? Spēlējot serverī ļoti bieži vien nākas klausīties dažādas rupjības no citu spēlētāju puses kas ļoti traucē kā man, tā arī citiem spēlētājiem, būtībā šī ir nākamā lieta uzreiz aiz palīgprogrammu lietošanas, kas man sabojā spēlētprieku. Šo problēmu var viegli novērst ar komandas xgag palīdzību. Tālāk, ir neskaitāmas reizes kad kāds bāzē stāv kā free frags, kas arī ir lieta par ko es cenšos regulāri ziņot adminiem, protams, ja tādi ir onlainā, šī iemesla dēļ es lūdzu xkick. Par xslap - drošvien tas ir skaidrs, ka vēlos šo komandu izmantot pret tumšos stūros sēdētājiem, kam vārds misija šķiet nedzirdēts un jauns, āāā, un lai slapotu ezīti kad viņš defjūzos c4, argh, ak šie jociņi kas nāk no manis kad esmu iedzēris ^_^. Komandu uzskaites beigās ir redzams adminčats, kas būtu nepieciešams lai apspriestu kādu spēlētāju, teiksim, vai viņam ir vai nav čīti, vai arī lai vienkārši parunātu ar adminiem par ko tādu, kas citiem spēlētājiem nebūtu jādzird, īsti piemēru gan nenosaukšu, bet ganjau ka domu sapratāt.

Par to lietu ka vajag adminu kas iesaka ir tā, ka es patiešām nevēlos uzbāsties kādam no adminiem ar jautājumu vai viņš mani atbalstīs pieteikumā uz admintiesībām, liekas kautkā stulbi. Es tik tiešām ļoti ceru, ka atradīsies admini kas pa mani pateiks kādu labu vārdu. Ehh... Tas laikam arī būtu viss, kamēr šo penteri rakstiju laikam galva arī skaidrāka palika :D. bb.

Link to comment
Share on other sites

Neesmu manījis no biklā neko īpaši rupju, tā ka varbūt tā ir bijusi kāda kļūda. Katrā ziņā es esmu PRET, jo viņš grib mani fiziski iespaidot c4 defūzošanas laikā!! :D Runājot nopietni, puisis bieži manīts serverī gan no rītiem, gan vakaros, ir reportējis man čīterus, ar smadzenēm draudzējas tīri labi un pamatā ir pozitīvi noskaņots uz dzīvi arī tad, kad es pa pālim naktīs mēģinu taisīt serverī solo koncertu. :) Protams, mans viedoklis te neko daudz nenosaka, bet domāju, ka būtu vērts apdomāt par šo čali kā adminu, par sliktu, visticamāk, nenāks. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

tākā es pazīstu šo personu, ne dēļ tā, ka kopā serverī esam spēlējuši, bet gan vienā komandā (ties gan pirms pāris gadiem. bet nedomāju, ka mainijies) basīti, tad es varu dot savu subjektīvo vārdu - fo sho. :) dzīvē labs cilvēks, tad nezinu kādēļ lai internetā viņš būtu savādāks...jā - serveri īsti neesmu bazarējis, bet tas neko nenozīmē, ja dzīvē esi bazarējis. :)

so. lai arī neesmu tevi redzējis pārus gadus - atmiņas man ir labās tā kā ceru, ka neliksi man mainīt iespadu par tevi :)

Link to comment
Share on other sites

:blink: .

el_Moerto - ti voob64e ne gign igraesh? 4to to ja tebja voob64e ne videl, a esli i videl to gde to v nizu :thumbsdown:

NoREC

Tu izlasiji to ko es saakumaa uzrakstiju? Es speeleeju ar niku bikl.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Mahmed - sūdīgs iemesls.

Komandas uzlikšu, kad worms mani izglābs :) (upd: saliku)

Vienīgais - kas attiecas uz adminčatu - neizmanto, lūdzu xtsay (tāda laikam bija ar baltiem burtiem uz ekrāna rakstīt) komandu, ja kāds noobs nesaprot pēc slap, ka ir jāpilda misija, viņu droši drīkst laist gaisā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...