Jump to content
GIGN Forum

Vajadzigs Scripts


Baek
 Share

Recommended Posts

Idiot , es nerakstu ka es pirkšu . Kam man pirkt ka internetā tādi ir , es vienkārši prasu vai kāds nezin kādu labu un pēc kādiem atslēg vārdiem meklēt.

P.S Tu jau nu nebūs tas kuram maksāt var kaut ko ,lai uztaisa scriptu kādu. Spriest var pēc taviem topikiem... VIspār kāda velna pēc raksti cik maksāsi ? Ja pat nemāki neko tādu izveidot !

P.S.S Ka tik kaut kur iespamot un dabūt +1 postu .

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Idiots esi tu. Varbūt droši vien kādā sms shopā var atrast bet tāpat pa maksu. Te postus viņš nekrāja ja nēesi pamanījis par jebkuru scriptu jāmaksā :thumbsup: Tātad atrodi kādu scripteri un gan jau uztaisīs tev tu domā shooter.lv kaut kur netā atrada? :superlol: Viņi arī scriptoja or pirka

GL bastard :sparta:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup: Tātad atrodi kādu scripteri un gan jau uztaisīs tev tu domā shooter.lv kaut kur netā atrada? :superlol: Viņi arī scriptoja or pirka

GL bastard :sparta:

Es neesmu tāds loxs kā tu kurš ies pirkt lietas kuras var internetā atrast. Tu saki par jeb kuru scriptu jāmaksā psc kur tādi atmarozaki rodas es nesaprotu , es neprasu ,lai man taisa kaut ko es prasu lai pasaka vismaz pēc kādiem atsleg vārdiem google meklēt nevis ,lai man visu veido. Mazgadīgais mūdzis , tādiem gribas pārsist galvu.

To: X ID Kāda doma bija tavā teiktajā vispār ? Ko es tādu izdarīju , ko es necienu . Es nācu ar jautājumu , kur tādus var dabūt ,pēc kādiem atsleg vārdiem meklēt , neviss lai man taisa visu scriptu no 0 !

P.S Es visu jau atradu , var slēgt ciet ,lai tādi idioti kā wl.Media nesāk te savus postiņus krāt , lai virs nika būtu vairāk kubiciņi.

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Tiešām krāns tu izklausies pēc 12gadīgā čaļā kas tikko dabūja sev e107 webu un tagad vēlas sev to scriptu ej google un meklē gribu redzēt vai atradīsi par brīvu. Patiešām mūsdienās nekas nenotiek par brīvu ;) Idiots.

āā nu tikai www.2po.eu par brīvu :D

Link to comment
Share on other sites

12gadīgā čaļā kas tikko dabūja sev e107 webu un tagad vēlas sev to scriptu ej google un meklē gribu redzēt vai atradīsi par brīvu. Patiešām mūsdienās nekas nenotiek par brīvu ;) Idiots.

āā nu tikai www.2po.eu par brīvu :D

Loģiski gan tu raksti :thumbsup: Vispār jau e107 cms ir jau Download system .

Lūk te ir pa velti un netikai tas ko es prasiju.

Link to comment
Share on other sites

Ja nemāki zagt, nopērc! Visi topiki, ar jautājumiem par softu zagšanu, cd-key`u, crack`u dabūšanu, hakošanu, vīrusu izveidošanu, inficēšanu, vai kādu citu kaitējumu nodarīšanu trešajām personām, tiks dzēsti bez brīdinājuma un autori vārnoti. Tas attiecas arī uz komerciālo web aplikāciju (IPB forumu, CMS u.c) copyrights vai citu tekstu/uzrakstu likvidēšanu bez izstrādātāja atļaujas.
Link to comment
Share on other sites

man jau patīk tas, ka viņš grib, lai mēs viņam pasakam, pēc kādiem parametriem meklēt :D tiešām, tāds idiots esi, ka nejēdz googlē ierakstīt pāris vārdus ? Vēl uzdrīkstas citus par idiotiem saukāt :D smieklīgi vienkārši...

Link to comment
Share on other sites

Kur ble es zogu ? Nax pilns nets ar scriptiem bezmaksas , es jau sen aizveru vispar kapē topiks vēl nav aizverts.

Lecter jā es nezinu , jo vienkārši download script ierakstīt google , neatrod vienmēr to ko man vajag. Taka ej spēlē savu cs tālāk dator tārp.

Psc nedomāju ka te ir tādi dalbaebi... Bet redz ka ir , šeit šajā topika iepostoja viens normāls cilvēks , pārejie kaut kādus sudus nemāki zagt nezodz , psc KUR NAX es zogu ? Es prasu scriptu kurs jau ir izveidots , ne visi ir maksas. Es te neprasu nekādus cd keyus etc... Bet šeit bērniem laikam nedalec līdz viņu smadzenēm.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...