Jump to content
GIGN Forum

Bonus Punkti Iekš Fano.lv

Ducatii
 Share

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sāksim ar to, ka par pidaru es varu nosaukt tikai to, kas to ir pelnijis - tas ir tādus gaisa smirdinātājus kā reya.

Es saprotu, ka viņam kaut, kas sāp reālajā dzīve, bet kapēc jāmēģina kāds apvainot i-netā ar pilnīgi debīliem un neargumentētiem uzdirsieniem?

p.s. meidinj, es nevaru spēlet blackjack, jo neesmu powerusers

Edited by Ducatii

Vispār jau iespaids tiešām par topika dalībniekiem ir visai hujovijs. Čalis savu lūgumu/piedāvājumu bija visai korekti tomēr noformējis. Ja manu topiku šitā aizdirstu ar offtopic un ne pārāk pamatotu mācīšanu dzīvot, es arī lamātos uz visiem.

nafig juus visi uz vinju esat sacepushies? pashi izvedat vinju, tagad dirshat ka jums dirsh virsuu! a vot taadi retaardi kaa nx un seen tagad biksees dirsh aiz laimes, ka kaadam var kko uzdirst! pof, aizsuutiju chalim kkadus punktus!

Nee es nedirshu bikses aiz laimes ka varu kadam uzdirst man no ta nepaliek labak ;)

Vnk chalim tada attieksme... Labi vinju tur izveda k-kas bet ta nav mana problema lai chalis savalda savus nervus un iedzer balderijanjus ;) butu man tie punkti aizsutitu vinjam nav jau zhel. Bet pasham tagad vajag.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...