-pK_ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) Beigās es tomēr dabūju garumzīmes... bez visādiem "Tildes Birors" Bet ir 1 maza problēmiņa. Iepriekš man HOTKEY bija " poga tad kkas sačakarējās... bet tagat dabūju uz R-ALT pogas. ( ar ļoti vienkāršu instalācīju , apm pa 2 sek. ieinstalējās. ) un es gribeju paprasīt vai nevarat ielikt Attachment`os instalāciju , lai HOTKEY būtu " podziņa. vnk ilgu laiku esmu rakstījis ar " pogu garumzīmes un nevar pierast ar R-ALT Izpalidziet. p.s Ieradumam ļoti liels spēks Edited July 5, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 http://laacz.lv/apostrofs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 (edited) nu bāc , es no turienes to "The Microsoft Keyboard Layout Creator" nevaru lejuplādēt. tapēc arī prasu pievienot Attachment`os būtu pateicīgs ja tu novilktu , un ieliktu Attachment`os Edited July 5, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Tev nevajag nekādu Keyboard Layout Creator. Tev vajag apostrofs_punkts_vista32.zip un viss. Tak izlasi kas rakstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 nop , tas nav tas . bet tnQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 LK.zip: lvkbdaps - for xp lk - for win9x apostrofs_punkts_vista32.zip: installer for all LK.zip apostrofs_punkts_vista32.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 R-Alt ir defaultais windows keys LV layoutā, un nekas nav jāinstalē. Apostrofam Tev vajag apostrofs_punkts_vista32.zip Viss Jā, paldies par atgādinājumu, ka tas ir 08. gada topiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts