macho Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 updeitots 24.01.2018 izņemts no adminu sadaļas, lai visiem tiek tas prieciņš. Te arī lai viņš paliek un lai visi kontribūtē. Ar labākajām lietām apdeitošu šo postu. updeitots 17.09.2009 ieliku admin sadaļā, jo šis viss nav pabeigts un tādu pusratā negribas atstāt. lai pastāv te. updeitots 27.08.2008 ..kuri būtu jāizlasa jebkuram. (daži topiki ir jālasa low fi versijā, jo vecie foruma topiki gļuko) - low fi poga ir lapas apakšā Sāksim hronoloģiski. Ja mana vecā galva mani neviļ, tad pati pirmā pērle ir neaizmirstamais chordg [genz]. Šo ģēniju es atcerēšos vēl ilgi. [links] Tā, īstenībā ir smieklīgākā analīze par sevi, wormu un citiem, ko es jebkad esmu lasījis. Šis pats čalis arī uzdirsa pats sev prasot tiesības. Tur bišķi zemāk viņš ar niku unable uzkrāmē virsū savai otrai identitātei - mpmagam. Chords ir viennozīmīgi visģeniālākais cilvēks, kāds šo forumu ir apmeklējis, es no sirds vēlētos viņu satikt un aprunāties, lai redzētu kāds viņš ir tagad Tālāk, mainījās laiki, un gign forumā iespīdēja tāds spīdeklis kā Superrembo. Viņa pirmā sūdzība vienkārši gāž no kājām [Links] Noteikti nedrīkst aizmirst arī tādu tēlu kā Corp - kaut kādu 30 vai cik tur gadīgu malaci, kas mums draudēja ar autortiesībām [links] [Low fi versija] Interesants tēls forumā bija Rūdolfs bumba [Links] uz viņa pirmo postu. Viņš zīmēja dažādas bumbošanas tehnikas. Zīmējumi bija tiešām forši. Daži arī ne pa bumbošanas tēmu - [Links]. Teiksim - šis man tiešām liekas lielisks. Daži zīmējumi gan forumā nav saglabājušies, tos var aplūkot šeit, bet tur jau vairs nav tā konteksta (tiem dažiem kuriem to vajag ) Kad uz gigna uzlika busteri, bija daudz smieklīgu topiku, kurā beigās čīteriem tika parādīts viņu skrīnšots ar redzamiem čītiem un nabagi aplauzās. Bet bija viens ūberģēnijs, kas mēģināja iebilst. Dāmas un kungi: Lielākais idiots kāds jebkad pieķerts čītojot: >Hollow<. Tālāk jau šeit ir nepieciešams ielikt pa vidu topikus, bet pagaidām es salikšu tos kas vēl šeit ir. 09.01.2006 Es runāju ar jauno talantu :DDDD HEHEHE 12.01.2006 Ojaara, mans, dr. pain un sulik stāsts. 07.02.2006 Jurko un Gludeklis - ģimenes kašķis. Tie smailiji, ko Jurko izmanto, vienkārši nogalina. 12.06.2006 Foruma apmeklētāji taisa filmiņas Daudzas diezgan foršas 19.06.2006 Netgames adminu pieteikumi - es ar testu arī piesakos. 11.07.2007 Genzz episkā sūdzība Lieliskie ojāra topiki: Par pinkiju Un makzipu Un neliels tekstiņš par bībeli - [Links] Bloodhunter ņirgājas par ojaaru - [Links] Kakas Viens interesants Paina topiks - [Links] Kaut kad bija viens čalis no kaut kādas komandas kG, kas ķipa bijis kaut kāds Fingas, kas ķipa ir kaut kāds \m/ vecis un tad par to bija bazars [Links] - iesaku izlasīt līdz galam, tur ojaars forši pāris lietas uzrakstīja Tālāk es ielikšu topiku sarakstiņu, kurus vienkārši interesanti palasīt: test2 grib imunitāti (starp citu, tagad viņam ir - [Links] vēl viens testa topiks - [Links] - ieliku tikai dēļ tās melleņu kakas Čalis, kas gribēja, lai es viņam uztaisu adminu - [links] Man acīmredzot agrāk patika parunāties ar cilvēkiem - [Links]. Pēc tam tur var palasīt kādu "ablomu" čalis mums uztaisīja. Diezgan slims foruma apmeklētāju veidots stāsts - [Links] Nevajag aizmirst arī mūsu nodiršanas topikus: Teiksim šo - Sākās viss ar šo (iesaku palasīt pāris postus zemāk manu koshkera postu analīzi - tīņu problēmu laikā es biju nasks uz komentēšanu ). Tad bija leģendārā maradonna kura leģendāro tekstu "Par sho patiesiibas staastu rakstiissanu atbildiigs MARADONNA jaa un loshi atcerieties sho niku jo tas veel izskanees!!!" vēl vairākas reizes atcerējās - [Links]. Gign detektīvstāsti: Hollow - [Links] Neīstais undertaker - [Links] Streelnieks a.k.a. r3nam3 - [Links] (ideja radās pēc tam, kad viņš uzrakstīja savas raudulīgās atvadas). Kā foruma apmeklētāji sāka spēlēt cs - Pirmais stāsts un otrais stāsts. random stuff: Lieta, ko noteikti atcerēšos un pielietošu Chainletteri - [Links] Kopta valodiņa - [Links] Atcerieties, šie topiki lielākoties ir veci un cilvēki tajos kopš tā laika ir mainījušies, tāpēc nevajag par viņiem spriest par muļķībām, kas runātas sen atpakaļ. Lūdzu nekomentēt šeit šos topikus, priekš tā variet izveidot atsevišķu topiku, kur komentēt zelta fondu. Lūdzu nekomentēt arī šeit linkotajos topikus tādā veidā viņus uzrokot. Broken linkus u.c. figņas reportēt man uz PM. Šeit šāda satura posti tiks dzēsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 izdomāju, ka nebūtu īpaši jauki pašam editot tavu postu un jaukt ārā to burvīgo krāsu salikumu, tāpēc postoju pats, a tu saliec viņus, kur vēlies GIGN jampampiņi Latvijas labākā galda hokejista atvadas [links] Vienkārši Hivemind [links] Cālēns ar cūkas sirdi un peles smadzenēm [links] Bustera eksperts [links] GIGN detektīvstāsti Underfeikers [links] Hollow: zēns ar lielo suni [links] Biogrāfijas [links] [links] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 IMHO spēcīgākais dzjolis ever! macho - radošais šits http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=11378&hl= un šias topiks tika netgāmēs (tīņu problēmas) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=14426 aa... un tu neaizmirsi par šņaucamās tabakas topiku, kurs iekkluva kriminal inform (vai arī jamais tika izdzēsts, lai nebūtu lieki sūdi ?D: ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 šis ar ir izpelnijies vietu slavas zālē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) iemaaci man lekt!!!11 omg khem,acc! yey, skatos pa gadiem neesmu kljuvis gudraaks tas pats lo5is vien esmu Edited October 30, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Kur nokačāt konsuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 shemale, gone mad. kāpēc nevar editot? gribu lai izdzēš manu iepriekšejo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 kedashoot pirmklasnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 GenZz'a sūdzība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 wl_media want to be a girl http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry372754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 NELIECIET te savus linkus uz foruma topikiem, jo es zinu, ka jūs liksiet sūdus. Ja nu jūs atrodat kaut ko, kas jums patiešām liekas unikāls, vienīgi tad varat te iepostēt. macho, piemet pie zelta fonda arī no www.gign "labākos" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 antičīts, lai čīteri tevi neredz! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 GraNTzZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabs_ Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 wL stuff! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Šito nevarēja palaist tā vienkārši garām. slapeklis» Jāsāk pucēt dirsa, vakarā būs šepte Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Beidzot atradu kur mētājas zelta fonds. Unlockoju, lai var likt jaunu kontentu. Ja nestrādā kāds links, padodiet ziņu, es te vēl 20ajai daļai neesmu izgājis cauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muris Posted February 22, 2021 Report Share Posted February 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now