h2o Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Maybe kāds dzīvo teikā, un ir gatavs padalīties ar pieredzi sakarā ar provaideriem teikā ? kurš labāks, kurš sux ass.. w00t`ā ir info, bet nu tā ir no 2005, un pa 3 gadiem daudz kas ir mainījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Pronets ir līderis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 vide a.k.a. airnets Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Teikā gadījumā nebija mits pieejams? Tas ir labākais nets no netiem, par kādiem vien esmu dzirdējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Paskaties šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Tur jau tā kaka, ka Mits ir Teikā pieejams, bet ne manā mājā Tā infa ir no Jan 13 2005, 6:43 AM Un ir parādījušiem jauni provaideri, kuri tur nav. biju iegājis arī providers.lv kartē, taču Teikā nekas tur neiet Taga palikuši 3 varianti, kas liekas saprātīgākie no visiem : Fastnet Optiline Pronets Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) FastNets un ProNets ir labs. Nav kādas paziņs kurām uzprasīt kādi ir tie neti? Proti kā viņi tur teikā lido. Edited July 3, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 tur jau tā šaize, ka īsti nevienu neiznu kas Teikā dzīvotu, un tie kas dzīvo, max ieiet draugos a man vajag p2p, cs, wow.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) fastnetu tikko kā pārpirka.. viņu nopika com4tel(easy - meitas uzņēmums) tā kā nekas labs tur nav gaidāms.. Zinu ka teikā 100% ir AIRNETs, kas dod ļoti jauku ātrumu pa saprātīgu samaksu. Ja tu pateiktu ielu uz kuras dzīvo, varētu arī pateikt vai tavā galā ir.. Edited July 3, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 airnet aka telenet ir pieejams man mājā, un pagaidām izskatās, ka šis man būs īstais variants Datu ielādes ātrums Latvijas/ārzemju 100 Mbps/10 Mbps Mēneša abonēšanas maksa 15.00 Ls Pieslēguma maksa Bezmaksas Bet mani atbaida viena lieta no tā kantora - kā var likt 100Mbps ātrumu pa LV...kādai sekretārei jābūt ,lai ierakstītu tādus murgus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Njaa man ari butu janomaina tas fakinais Livas uz ko sakariigu. Kaa vispaar shiem provaideriem ar aarzemeem? Un kaads down un up speeds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 pats dziivoju Teikaa, bet man ir mdsl, jo, tie Tavi varianti ir pieejami tikai daudzstaavu maaju tuvumaa.. paaris pazinjaam ir pronets un itkaa viss ir ok, to arii ieteiktu no shiem 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 es ar sākumā domāju ņemt Livas TV+internets, bet kad sāku meklētu atsauksmes, neatradu nevienu pozitīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) es nesūdzos, ātrumu var apskatīt zemāk bilde.. vidēji no dc velku ar 1,5mb/sec.. torrentos vel ātrāk, uploads nav slikts..kamēr nesāc ārzemju torrentos seedot.. Pa Latviju dalu 400-500kb/sec torrentos, atkarīgs no ņēmēja ? Bet, ja man būtu pieeja pie AIRNET'a, tad noteikti ņemtu to, jo tam ir vel labāks downloads/uploads par tādu pašu samaksu Edited July 3, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Fastnet Optiline Pronets Dzīvoju Purvciemā. Man ir Optiline. Mēnesī maksāju 8 Ls. No Latvijas sīderiem nāk ar ~ 2 MB/s (baitiem, nevis bitiem). Nets agrāk mēdza pazust, bet pēdējā gada laikā nekas tāds nav gadījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Cik dzirdeju bezvadu Triatels ir pieejams 97procenti visaa Latvijaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Vārdi "pieejams" un "labs" nav sinonīmi. edit: Epix, paskaties arī tālāk http://www.triatel.lv/lv/nodes/view/391 Edited July 3, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 http://www.triatel.lv/lv/nodes/view/25 Labs ieteikums, patiešām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Nu es dzivoju Teikaa, man ir Pronets. Kadu gadu, pusotru atpakal bija doma mainit uz citu, jo bija visadi brinumi un qluki vinam, bet tagad viss ok. CSam pietiek, vismaz tai reizei menesii liekas viss stokos Un citaam lietaam ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Iesaku pronetu, pats lietoju ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now