GOMA smile Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ka nonemt lai 4ata neradas (ADMINS) zbmod.oo.lv [ZOMBIE+WAR3] : [AMXBANS]<*Xenon*> STEAM_ID_LAN banned 2 time(s) before Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) pameklee kaut kaads tur amxbans_show_ban_history vai kaut kaa taa tas ir ttai amxbans.cfg Edited June 29, 2008 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 amx_show_activity.. laikam.. iisti nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) man likas bija kaut ka ta amxbans_show_prebanned 1 un no viens noaminu uz 0 ja kludos big sry Edited June 29, 2008 by tipa elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 shis to4na nav... vai nu kaut kas lidziigs man vai arii tipa_elvis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Zinu, ka daudzi plugini izmanto sho cvaru, lai raadiitu, kad admins kaut ko izdara.. piemeram es savos pluginos arii to izmantoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 a to tekstu redz tikai admini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) jā tikai admini Edit: // Show if a player has been banned before as amx_chat to admins. 0 to disable amxbans_show_prebanned 1 lūk te ir jāmaina...tur tač viss lieliski rakstīts ir.... Edited June 29, 2008 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 a tad ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ko jus palidzat tam skopulim GOMA smile ka vins citiem nepalidz a jus vinam palidzat lai no sakuma vins jums palidz vai citiem kas pras palidzibu un tad tikai jus varat vinam palidzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Beigās sanāks stulbs apburtais aplis -> es tev nepalīdzu, jo tu man nepalīdzi, tu nepalīdzi viņam, jo viņš tev naplīdz, utt. Man šķiet, šādi sludināt negatīvismu ir stulbi. Ja negribi nepalīdzi, tā ir tava izvēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 b;a aizpis vienreiz savu muti es palidzu citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 labi kur es butu redzejis ka tu palidzi katik ne sev tu palidzi ja un ez kapec jums tas web-mod.oo.lv webs bija off vienu bridi a un ar savu csdos aizsardzibu baigi varesiet aizsargat savu sudu lagu serveriti a velti liekat jus to sudu jo ir vel labaki haki ar kuriem var nolaist nokatiem serveri ka tas csdos pat jums nepalidzes LOLZ un tu man neaizpisisi muti (finger) :lolza: :lolza: :sparta: :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 (edited) tu esi suds.lv tev laikam skauza a ? ar webu viss ok vienkasi tu esi banots no servera banots jo reklameji savejo sudu.lv tu drosvien vinu hakoji jo skauda ? a un pa to palidzesanu es esu uztaisijis serverus vairak ka tev pirksti uz rokam vienkarsi tu esi lositis es uz taviem jautajumiem atbildes nezinu a tev pasam tas suds csdos vai ka nav uzlikts tu suda gabal Edited June 30, 2008 by GOMA smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tu esi suds.lv tev laikam skauza a ? ar webu viss ok vienkasi tu esi banots no servera banots jo reklameji savejo sudu.lv tu drosvien vinu hakoji jo skauda ? a un pa to palidzesanu es esu uztaisijis serverus vairak ka tev pirksti uz rokam vienkarsi tu esi lositis es uz taviem jautajumiem atbildes nezinu a tev pasam tas suds csdos vai ka nav uzlikts tu suda gabal bl tu lunigais padla man neskauz jo man pasam irserveris un es neko neesmu spamojis ja vienigi mans stulbais kroplis bralens spamoja kamert es biju izgajis ara uzpipet bet tu loh prosta esi bomzis ar lageru servri kura jau ieiet 5 cilveki un jau lago bet mana ta nav tu sudučupa bl izdrastais kroplis nahuj. un piepis savu muti kamert tuneesi man izbesijies pedin. un tad 4ista es vairs nezelosu ne tavu serveri ne to web saprati mizal Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 (edited) un piepis savu muti kamert tuneesi man izbesijies pedin. un tad 4ista es vairs nezelosu ne tavu serveri ne to web saprati mizal ir ir es baidos tu suda gabals tavs serveris ir ok 0/19 visu dienu tu bomzi nesaproti kur mes dzivojam tur labaku neatrast tikai pizdi dabut var tape nedirs ja butu iespeje labaku netu butu ok baigais pipetajs ar 12 gadiem tev vel mates piens uz lupam Edited June 30, 2008 by GOMA smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ja riga kengaraga nez kapec man braleniem ir normals nets 100Mb/sec un tas ir suds man liekas ka jums pc ir luznu cupa drosvien kautkads colerons jau ir jums 1.6Ghz :thumbsdown: :thumbsdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Flame off. Ledusskapjus ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 :thumbsdown: :thumbsdown: ne nets 10 mb/s 3.0 dual core2 kengarags ir liels un kur mes dzivojam sauc pa luban4iku un tur ne visi cilveki tur ta mierigi staiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now