Jump to content
GIGN Forum

Ka Nonemt No 4ata

Recommended Posts

jā tikai admini ;)

Edit:

// Show if a player has been banned before as amx_chat to admins. 0 to disable

amxbans_show_prebanned 1

lūk te ir jāmaina...tur tač viss lieliski rakstīts ir....

Edited by ImMortl

ko jus palidzat tam skopulim GOMA smile ka vins citiem nepalidz a jus vinam palidzat lai no sakuma vins jums palidz vai citiem kas pras palidzibu un tad tikai jus varat vinam palidzet

Beigās sanāks stulbs apburtais aplis -> es tev nepalīdzu, jo tu man nepalīdzi, tu nepalīdzi viņam, jo viņš tev naplīdz, utt.

Man šķiet, šādi sludināt negatīvismu ir stulbi. Ja negribi nepalīdzi, tā ir tava izvēle.

labi kur es butu redzejis ka tu palidzi katik ne sev tu palidzi ja un ez kapec jums tas web-mod.oo.lv webs bija off vienu bridi a un ar savu csdos aizsardzibu baigi varesiet aizsargat savu sudu lagu serveriti a velti liekat jus to sudu jo ir vel labaki haki ar kuriem var nolaist nokatiem serveri ka tas csdos pat jums nepalidzes LOLZ un tu man neaizpisisi muti (finger) :lolza: :lolza: :lolza: :lolza: :sparta: :sparta: :sparta::superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol:

tu esi suds.lv tev laikam skauza a ?

ar webu viss ok vienkasi tu esi banots

no servera banots jo reklameji savejo sudu.lv

tu drosvien vinu hakoji jo skauda ?

a un pa to palidzesanu es esu uztaisijis serverus vairak ka tev pirksti uz rokam vienkarsi tu esi lositis es uz taviem jautajumiem atbildes nezinu

a tev pasam tas suds csdos vai ka nav uzlikts tu suda gabal

Edited by GOMA smile

tu esi suds.lv tev laikam skauza a ?

ar webu viss ok vienkasi tu esi banots

no servera banots jo reklameji savejo sudu.lv

tu drosvien vinu hakoji jo skauda ?

a un pa to palidzesanu es esu uztaisijis serverus vairak ka tev pirksti uz rokam vienkarsi tu esi lositis es uz taviem jautajumiem atbildes nezinu

a tev pasam tas suds csdos vai ka nav uzlikts tu suda gabal

bl tu lunigais padla man neskauz jo man pasam irserveris un es neko neesmu spamojis ja vienigi mans stulbais kroplis bralens spamoja kamert es biju izgajis ara uzpipet bet tu loh prosta esi bomzis ar lageru servri kura jau ieiet 5 cilveki un jau lago bet mana ta nav tu sudučupa bl izdrastais kroplis nahuj.

un piepis savu muti kamert tuneesi man izbesijies pedin. un tad 4ista es vairs nezelosu ne tavu serveri ne to web saprati mizal

un piepis savu muti kamert tuneesi man izbesijies pedin. un tad 4ista es vairs nezelosu ne tavu serveri ne to web saprati mizal

ir ir es baidos tu suda gabals tavs serveris ir ok 0/19 visu dienu tu bomzi nesaproti kur mes dzivojam tur labaku neatrast tikai pizdi dabut var tape nedirs ja butu iespeje labaku netu butu ok

baigais pipetajs ar 12 gadiem tev vel mates piens uz lupam

Edited by GOMA smile

ja riga kengaraga nez kapec man braleniem ir normals nets 100Mb/sec un tas ir suds man liekas ka jums pc ir luznu cupa drosvien kautkads colerons jau ir jums 1.6Ghz :D:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...