Jump to content
GIGN Forum

Apgreid.

Zloy^
 Share

Recommended Posts

Situacija takaja: Adminov mnogo s slayami , slapami ,kickami,banami,votemapami ,a s XM i XRR o4enj malo. :thumbsdown:

XM - situacija takaja, vot igrali min vesj denj , ja postavil vote na de_winterdust , otigrali mapu - nextmap de_dust. stavlju vote na de_aztec ne hvataet 1 golosa, pishut 4to slu4ajno nazali 2 <_< stavitsa de_dust vse kri4at vote 4tonibudj, stavlju vote opjatj 1 golosa ne hvataet- polovine ne nravitsa eto. :blelohs: poetomu proshu xm tak kak eto nuznaja komanda. :thumbsup:

XRR - proshu potomu 4to, 4asto bivaet SVC_BAD i RR inogda ne delaetsa, a komandi voterr netu. tak kak ee ubrali. Vot sobbstvenno po etomu i obrash4ajus k VAM ADMINISTRACIJA. :blablabla:

zloy ir chalis uz goda, daudz pavada onlainaa & shit... it kaa jau vareetu dod rec, bet man iisti nepietiek, ka mirstiigajiem taa komanda ir, jo gadaas, piem, ar sye dazhreiz sakjerties par to nextmap`u, jo vinj ar xvote uzmet (kjipa) voti, ko grib speeleet naakamo, bet kartes izveelas taadas (manupraat), ko pats grib paspeeleet... turklaat, prieksh vinja izveeleetas mapes vajadziiga 1 balss... caaaaammmmooonnnnnnn......

nav nekas pret zloy vai pret sye, bet kaa jau teicu, nepatiik, ka shii komanda atrodas "mirstiigo" rokaas...

tikai manas domas, sorry... :(

xrr varu bez variantiem pielikt. par xm nezinu, ja es spēlētu regulāri cs, tad man negribētos dot xm. Bet tā kā es to nedaru :) laikam jau var arī to. Bet gribu uzreiz brīdināt - izmanto to gadījumos, kad tiešām pietrūkst viena vote vai kaut kā tamlīdzīgi - citādi to komandu nevajadzētu izmantot.

XM ir tik exclusiva? komanda? ja nemaldos man vinja tika iedota jau pasha sakuma, tikai neesmu isti vinju nemaz izmantojis

Protams, ka xm ir ekskluzīva komanda. Tā tev dod iespēju uzspiest pārējiem serverī spēlējošajiem savu gribu un likt spēlēt karti, ko vēlies tu, bet nevēlas citi. With great power comes great responsibility. :)

Pret zloy pretenziju nav - īsts oldskūleris. Lai jau viņam tiek.

:) laikam jau var arī to. Bet gribu uzreiz brīdināt - izmanto to gadījumos, kad tiešām pietrūkst viena vote vai kaut kā tamlīdzīgi - citādi to komandu nevajadzētu izmantot.

soglasen. xm eto kak i xb - bolshaja otvetsvennostj. s xb Koneshno ja ne budu zahodijtj na server i po svoemu zelaniju, bez razreshenija drugih ADMINOV delajt xm na obsolutno glupuju ili neobasnovannuju kartu. TEAMPLAY- vot zalog procvetanija nashego servera. :thumbsup:

xm eto kak i xb - bolshaja otvetsvennostj. s xb Koneshno ja ne budu zahodijtj na server i po svoemu zelaniju, bez razreshenija drugih ADMINOV delajt xm na obsolutno glupuju ili neobasnovannuju kartu. TEAMPLAY- vot zalog procvetanija nashego servera. :thumbsup:

pfuuu blin, ne xb a XM opisalsa, bivaet. :lolza::lolza::lolza::lolza:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...