crushy Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Sodien parvacos no no veca PC ar XP un jauno PC ar Vistu. Gribu nokachaat savu steamoto TF2, bet atrums vispar neparsniedz 50 Kb/s. Pec dazam stundam jau ir 30%, paskatos, atkal 0%. Forever shall Vista suck. Nolemu paeksperimentet, un uzsledzu uz veca PC ari kachaties TF2, bet tur ar 500 Kb/s ladejas. Murgs. Kads nevar mani apgaismot ka tai smirdigajai peretajsistemai sakrukjit i-netu lai vinsh neskaititos balozu pasts? P.S.- sry ka nav garumzimes un mikstinajumzimes, bet mana visvarena Vista to vnk nespej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Garumzīmes - http://laacz.lv/apostrofs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 Tā ir taisnība, ka XP daudzas lietas (piem. dual corus, quad corus utt.) neņem pretī vai ar XP tās detaļas nestrādā tik labi, kā ar Vistu? Apsveru jaunajam PC likt XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 nez man visu laiku ir bijis XP , tagad uzliku vistu un tiiri taa neko. vieniigais ka vista visam prasa lielaakus resursus. bet interfeis mani tiiri apmierina , uz pc speleju tikai cs shljuucu pa internetu un skatos filmas , pagaidaam nav nekaadu probleemu. http://laacz.lv/apostrofs/ paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 Nu man tagad galvenais ir zināt par tām detaļām un vai viss uz XP ies tik pat labi (tas nenozīmē, ka vista nav mēsls) kā uz Vistas (ķipa) iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 tev droši vien ir rūteris + vista. Vista pārsvarā atšķiras ar ahūno aizsardzību , līdz ar to tiek bliķēti daudzi porti. Mēģini skatīties pie visādien firewāliem un protekšeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 Firewall ir izslēgts. Bet nekādus citus protekšenus es nezinu, tāpēc prasu jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 vrbūt vista kādus apdeitus velk, tāpēc nets velkas. Bet nu jā, par to xp un vairākkodolu procesoriem ir tā kā taisnība. Kd tika radīs XP, tad bija tikai vienkodolu procesori, bet Vista tika radīta jau vairākiem kodolime. Tāpēc uz jaudīgām sistēmām Vista strādās labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Man ar sākumā ar vistu bija visādas huiņas, besija viņa. Tagad kad iemācijos normāli notweakot, nemaz nedomāju kādreiz iet uz XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Kautgan vislaik biju pārliecināts, ka Vista ir galīga kaka ( biju čakarējis dažus portabļus ar Home Premium ), tomēr kad noklājās XP izdomāju uz sava nebūt ne tik jaudīgā portabļa ( 1 gb ram, T2060 1.6 ghz, Intel 950 integrētā ) uzlikt Ultimate, un kā par brīnumu, man viņa patīk labāk par XP. Pat nav lēnās failu kopēšanas par kuru visi sūdzās. Edited June 29, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Pats taisos likt Vistu, kad tikšu pie saviem 4gb rāmja. Kad Vistai noņem tos smirdīgos, nekam nevajadzīgos security šitus, tad viņa ir DAUDZ.. DĀŪDZ stabilāka un papiš labi ja 5-7fps, ja ne necik. Viva la Vista. Edited June 29, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now