Jump to content
GIGN Forum

Vista

crushy
 Share

Recommended Posts

Sodien parvacos no no veca PC ar XP un jauno PC ar Vistu. Gribu nokachaat savu steamoto TF2, bet atrums vispar neparsniedz 50 Kb/s. Pec dazam stundam jau ir 30%, paskatos, atkal 0%. Forever shall Vista suck. Nolemu paeksperimentet, un uzsledzu uz veca PC ari kachaties TF2, bet tur ar 500 Kb/s ladejas. Murgs. Kads nevar mani apgaismot ka tai smirdigajai peretajsistemai sakrukjit i-netu lai vinsh neskaititos balozu pasts?

P.S.- sry ka nav garumzimes un mikstinajumzimes, bet mana visvarena Vista to vnk nespej.

nez man visu laiku ir bijis XP , tagad uzliku vistu un tiiri taa neko. vieniigais ka vista visam prasa lielaakus resursus. bet interfeis mani tiiri apmierina , uz pc speleju tikai cs shljuucu pa internetu un skatos filmas , pagaidaam nav nekaadu probleemu.

http://laacz.lv/apostrofs/

paldies :)

vrbūt vista kādus apdeitus velk, tāpēc nets velkas.

Bet nu jā, par to xp un vairākkodolu procesoriem ir tā kā taisnība. Kd tika radīs XP, tad bija tikai vienkodolu procesori, bet Vista tika radīta jau vairākiem kodolime. Tāpēc uz jaudīgām sistēmām Vista strādās labāk.

Kautgan vislaik biju pārliecināts, ka Vista ir galīga kaka ( biju čakarējis dažus portabļus ar Home Premium ), tomēr kad noklājās XP izdomāju uz sava nebūt ne tik jaudīgā portabļa ( 1 gb ram, T2060 1.6 ghz, Intel 950 integrētā ) uzlikt Ultimate, un kā par brīnumu, man viņa patīk labāk par XP. Pat nav lēnās failu kopēšanas par kuru visi sūdzās.

Edited by kRi

Pats taisos likt Vistu, kad tikšu pie saviem 4gb rāmja.

Kad Vistai noņem tos smirdīgos, nekam nevajadzīgos security šitus, tad viņa ir DAUDZ.. DĀŪDZ stabilāka un papiš labi ja 5-7fps, ja ne necik.

Viva la Vista. :)

Edited by minOrity

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...