Jump to content
GIGN Forum

Piedāvāju Darbiņu-gmail+yt Kontu Taisīsana- 0.05ls/konts


229tom
 Share

Recommended Posts

Tākā nesanāca diezko laba komunikācija ar iepriekšējo kas pieteicās taisīt meklēju atkal..

_______

Tātad meklēju kādu kurš būtu ieinteresēts bišku papildus nopelnīt, vajadzīgs sekojošais Uztaisīt Youtube kontus ( vajag 1000 gabalus , izmaksāju pie katra 100ā uztaisītā ar bankas pārskaitījumu)

Process lai uztaisītu ir sekojošais:

Sākumā ir jāuztaisa gmail konts ( obligāti ) tad jāiet no proxy - diemžēl kopš YT nomainīja savu skriptu nesen tie no proxy.org vairs neder bet jāiet ar parasto proxy ir to darīt -un jāpiereģistrē YT konts no ši proxy kā e-pastu jālieto ir iepriekš izveidotais gmail konts un jāapstiprina YT konts! Un tā man vajag 1000 gabalus, protams es kad taisu tad sataisu sākumā 100 gmail kontus tad paņemu 100 DAŽĀDUS proxy- tas ir obligāti- un uztaisu 100YT kontus!

Maksāju 0.05Ls par katru šādi uztaisītu YT kontu, man tas prasa apmēram ~2minūtes lai vienu uztaisītu!

Bet ir arī dabojams softs lai gmail kontu taisīšanu automatizētu, diemžēl priekš YT tāds nav!

Un velreiz atgādinu ka man nevajag kādu kurš grib tur bišk nošmaukt un iekonomēt laiku un iet reģistrēt viņus pa tiešo no savas IP nevis no proxy , jo viņus vnk izdzēsīs un rezultātā neko arī no manis nedabūsi!

Ja esi ieinteresēts un domā ka vari šo darbu uzņemties dod man ziņu, Ja Būs Kvalitatīvi viss uztaisīts un viss tā lai viņus nedzēš ārā( respektīvi- gmail konts+proxy) tad ja ir interese varu piedāvāt mēnesī līdz pat 5000Kontus ko taisīt, par 1000kontiem 50Ls ar pārskaitījumu sanāk...

Link to comment
Share on other sites

Cik par 1000 apskatījumiem prasi? :)

Link to comment
Share on other sites

:Djā visi gudri , man arī hdd staveja uz galda lai uzreiz pa logu mestu ārā bet kad no rīta attaisīju acis , 4 čaļi jau stāvēja pie manas gultas un es pat pakustēties nedrīkstēju , kur nu vel iešana pie PC. Savāca kompi diskus un aizpisa , vot škrobe.

el_Moerto - nē ne uncroft.

crushy - tas lai paliek pie manis :)

vispar aizgāja unrealais offtopic's.

Edited by kesh
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...