Litrins Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Cilveki pasakat kur var redzet sava RAM firmu? Jo gribu pirkt ram bet nezinu kur redzet firmu lai nenoperku pavisam citu un man ta nedeer! Palidzat ludz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ņem firmu kingston! Tev tikai jauzin RAM'a slots, ko vari izdarīt izņemot RAM'u no kastes. Kā arī nodzēs savu signature garo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) tas nav atkariigs no firmas bet no slota ja tu peerc ramu nevar nopirkt nepareizu firmu bet gan ramu kas neder slotam kas ir uz tavas maatesplates. man taads jautaajums pie shii temata lai nau jaataisa jauns topic. kaa var atskjirt DDR slotu no DDR2 slota un etc...? Edited June 26, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Firmai nav nozīmes. Kingston gan smird. Corsair ņem. Normāls rams par pieņemamu cenu. Ja šaubies, ka nopirksi nepareizi, tad nepērc pats. Aizved uz EET, lai Tev džeki tur ieliek, cik Tu gribi un par kādām naudām. Ja gribi pats likt, noskaidro, cik mhz atbalsta Tava mātesplate un ar šo info dodies uz veikalu un meklē atbilstošus mhz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Nūū, vispār divu atšķirīgu firmu rami var arī savā starpā "nedraudzēties" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Viņi nedraudzēsies gadījumā, ja liksi tiem strādāt dual režīmā. Cik nopratu, viņš taisās mainīt uz ko krutāku. Ja pielikt klāt jau esošajam, tad būs grūti. Tur ne tikai firmai jāsakrīt, bet mhz, taimingiem un atmiņas tipam, savādāk duālais nestrādās. Vārdu sakot - tiem jābūt identiskiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 bet man draugs wnk.. panjem pielika klat un viss ! neko vins neskatijas vins wnk tikai kkad DDR2 vai ko tur un vis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 jautaajums par ramu teemu: ja atlonam 64 X2 dual core procesoram liek 2 ramus pa 512 tie straadaas labaak nekaa 1 uz 1gb? jo pashlaik staav 1 uz 1gb un teikshu godiigi ka nemaz nejuutu, ka tas straadaa uz visu savu 1gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Dual Chanel jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Man ar interesētu viens jautājums: Man ir 3 rami kompi 2x256 (abi identiski) un viens 1gb! Vai tie divi strada dualaja rezhima vai ne?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spridzeklis Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) Viennozīmīgi Kingston! Esmu redzējis tādus RAM pa 2 GB ..10ls Bet tie ir mēsli! ------------------------------ CS WAR3ft - CSWAR3.SYTES.NET or http://cswar3.sytes.net Edited July 1, 2008 by Spridzeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now