*jancis38* Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Novelciet abas bildes, un spaidot no vienas uz otru problēma būs redzama. Ieejot lapā caur localhost ir viens izmērs, bet kad ieeiet lapā caur domeina adresi jau ir cits izmērs. Stylešiti ir 2, bet tie ir identiski, tikai krāsu kodi atšķiras. (stylešiti swičojas pa randomu.) Kautvai uz vienu un to pašu stylešītu būtu tas pats. Vārdu sakot pačekojat bildes. Caur domeinu: Caur localhost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 parhoste bildes no taa tava zapto puss stundu ladeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Nekas pārdzīvosi, uttorents ieslēgts bija. Tagad visam jābūt bumbās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 tiesam ilgi lade es jau 3 minjas gaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 stepanova-xxx.ru :DDDDD sory par mega spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 (edited) To mājaslapu apmeklē mana mamma, viņa agrāk nodarbojās ar zīlēšanu, ko dara arī pa retam tagad. EDIT: Nevis stepanova-xxx.ru, bet stepanova-xxi.ru Edited June 23, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Kur tieši Tev izmēri atšķiras ? Vai nu es esmu aizjaņojies un man viss izskatās vienādi, vai Tu esi aizjāņojies ? EDIT: laikam sapratu. div`am izmērs dažāds. teorētiski ir pie kājas, caur ko Tu ej savā mājaslapā. apache dzinējs ir viens un jāuzrāda ir identiski. Tev, šķiet, ka tajos css ir norādīti atšķirīgi izmēri. cita iespēja nav pieļaujama. P.S. tas mazais dizainiņš, kas tur redzams ir tīri ok. tikai ieteikums no manas puses maziņš : neliec div`am to borderu labajā pusē (kas Tev it kā atšķiras) - jauc visu skatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Ai nu tas tāds sikumiņš, kas tomēr tracina, bet nekas sadzīvošu. Es nesaprotu par kāda div'a borderu Tu runā, tiešām esmu pārjāņojies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 par to pašu, kas Tev it kā atšķiras. nezinu, vai Tev tā ir tabula vai divs, bet vainīgs ir viennozīmīgi css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Man tas table galīgi nodrāzts. Kādam nav kāds kods kur tabula no div'iem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now