desina Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 sveiki.... es veletos iestaties tehnikuma par programmetaju ..butu velams riga -kojas jautajumi 1. kur tiesi atrodas sis tehnikums ? 2. kad var pieteikties? 3. ar kadam atzimem nem ? Paldies... p.s nesutiet mani uz googli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 1. RVT (Rīgas Valsts Tehnikums) 2. Atrodas: Netaļu no Prezidenta pils, kr4i tuvu pie Vanšu tilta 3. Kojas ir! 4. Pieteikties jau var jau kādu nedēļu! 5. Tici man, jābūt labām, jo šogad laikam 4 čuvaki uz 1 vietu 6. Ja par PROGRAMMĒTĀJU, matemātikā un fizikā jābūt LABĀM atzīmēm! Lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 liels paldies bet fak es labi zinu sos preiksmetus tik slikta man ir gada atzime abos 4 bet eksamena matematika bija 8 doh .. kadi vel ir novirzieni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 vispār es tev ieteiktu tā nesteigties uz Rīgu, vēl paspēsi. Labāk pārdomā, ko tu īsti vēlies un tad arī izvēlies skolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 1. RTK, Braslas iela 2., laikam, (Pie Dominas un Zemitānu tilta). 2. http://rtk.lv/?c=6&lng=lat (RTK vidusskolas uzņemšanas komisija dokumentus pieņem no 2008.gada 12.jūnija līdz 2008.gada 9.jūlijam.) 3. Nu ja esi sekmīgs, nav problēmu. Ir 2 profesijas: datorsistēmu tehniķis un programmētājs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Dokumentus var iesniegt no 16.06.2008. līdz 02.07.2008. darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 245.kab. (20.06.2008. no plkst. 9.00 līdz 15.00). Iestājeksāmens 03.07.2008. plkst. 10.00. 9.klašu absolventus, iegūstot profesionālo vidējo izglītību (mācību ilgums 4 gadi; kompleksais iestājeksāmens ? fizika, matemātika, latviešu valoda): * Programmēšanas tehniķis * Datorsistēmu tehniķis * Koka izstrādājumu ražošanas tehniķis * Sekretārs * Ķīmijas tehniķis * Automehāniķis * Mašīnbūves tehniķis * Transporta pārvadājumu komercdarbinieks * Grāmatvedis * Iespieddarbu maketētājs * Ofseta iespiedējs * Iespiedprodukcijas pēcapstrādātājs * Elektriķis * Komercpakalpojumu darbinieks * Poligrāfijas ražošanas tehniķis Ja vajag pierakstus varu pārdot pa kādu kapeiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) krč http://www.rvt.lv/ P.S. bļā, kā ārā līst. Edited June 20, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 PSC! Tu traks esi? Nāc tak uz VPLT, nenožēlosi. Tie ir +4 bezrūpības gadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 paldies par info MieZiiS_JanX - paskaidro kur tas ir ? un rtv ari mani panems ja man ir daudz 4 un 5 ?? p.s velos tadu skolu kur blakus ir labas kojas jo zinu ka citur ir ari stingras p.p.s jus tadi gudri izsklausieties : varetu paskaidrot sikak * Programmēšanas tehniķis * Datorsistēmu tehniķis ar ko ipasi atskiras sie un pectam kur labaks darbs ir ? p.p.p.s esmu apnemies macities ta ka vajag tik to tehnikumu kura mani panems atzimes ir pasvakas 4 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) Es tev paskaidrošu. Varēsi 4 gadus sēdēt un kasīt bumbas(nu labi ceturtais tipa prakse) + spaidīt konteri un iemācīties apieties ar ms offisu + iemācīsies salikt datoru= pelnīsi haļavnās atzīmes + ja pārstundā ir divi datori, tad uzreiz vari jau gandrīz skaitu dalīt ar divi. Iemācīsies uztaisīt "HELLO WORLD" vienā no ļēvajām programēšanas valodām + dabūsi paspaidīt linuxu... Ēdnīcā samaksājot 59sant un pasakot vārdu "kotleti" tu dabū kotleti(anormāli lielu)+karpīšus+mērci+salātus(es nezinu no kurienes viņi to gaļu tik lēti dabū...) Kojas nav stingras. Piektdienas kojiniekiem ir ceturtdienas. Ir visādi čaļi ar patizliem akcentiem(laikam vārds izloksnēm būtu pareizāk, ja tiek runāts pa vienas valsts iedzīvotājiem). Tas tāts mans rezumē no draugu stāstītā, kas mācās tajā datorkursā, redzētā un dzirdētā. Edited June 20, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 knds Tu par VPLT runā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now