Jump to content
GIGN Forum

.avi Uz .wmv


Kvie6 mens
 Share

Recommended Posts

varet ludzu gign komuuns pateikt kas ir jakjekse lai varetu failam parmainit forumaatu piem. no .avi uz .wmv lai vis ietu mes taisjaam video on viens pagrabu karalis nepareizo failu uzlika vegasaa un tagat nevar atveert vai varetu kaads palidet!

P.S.c Un kur to kjeksi likt!

Link to comment
Share on other sites

ej uz beernu daarzu, ja neredzi, tad vinjs postu ir editojis tai pashaa minuutee kad vinjs ir izveidots.. un ja tu nebuutu tik slinkts pagrabu straadieks, tad vareetu atrast pats... kaa tavu smirdiigo pagriides cs moviku izveidot normaalaa formaataa..Maate google tev paliidzees aatraak, ja maaceesi tikai paprasiit...

Link to comment
Share on other sites

izlasi velreiz ko tu uzrakstiji, tad padomaa.. izlasi velreiz.. kad esi padomaajis, tad padomaa, vai tev cilveeki normaali neatbildeeja uz tavu jautaajumu.. un kaada ir tava atbilde uz to...

p.s. iemaacies normaalus teikumus izveidot..

Link to comment
Share on other sites

blad jums vel nepielec rakstisu lielakiem burtiem!

MAN NEVAIG PROGRAMU MAN VAJAG TO SUDU KURU VAR ATRAST DATORA BLED JUMS NEPIELEC ES NEPRASIJU NEKADAS HUINAS KO MAN DOWNLOAD ES PRASIJU KUR DATORAAA IR JAIKJESE LAI PATS VARETU RAKSTIT GALA FORMAATU TAGAT PIELECA?

P.S Teddy iemacis gudro telot kamer neesi par slotas operatoru kluvis!

Link to comment
Share on other sites

:superlol: ?nesapratu, piedod, bet par slotas operaatoru es noteikti nekljuushu. Bet tev skolaa gan vel paaris desmit gadinji buutu jaapamaacaas... Kad uzrakstiisi normaali.. ko tu gribi, bez lamu vaardiem, tad pateikshu? :thumbsup:

p.s. un vel atvainosies par savu uzvediibu?

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

BĻE VISI SAPRATA, KO TEV VAJAG TU SMIRDĪGAIS LOH, ZAJEBAĻI TU DOMĀ MĒS ESAM AKLI ? TU PA ŠITĀM PIECĀM STUNDĀM FORUMĀ JAU SEN BŪTU TO PATS ATRADIS. TAGAD LŪDZU EJ DIRST, ES CERU, KA TEV NEVIENS NEPALĪDZĒS, JO TAVS SMIRDĪGAIS CS MUVIKS TĀPAT NEVIENAM NEPATIKS, JO BŪS SMIRDĪGI EDITOTS, FRAGI BŪS BEZCERĪGI SLIKTI UN MŪZIKA DROŠVIEN BŪS PĒDĒJAIS MĒSLS.

next day.

Link to comment
Share on other sites

nu ble pipeele ja tu shita gribi ! tad uzprieksu

CHIGANS TU ESI UN PALIKSI TU SPELE KA BOTS TEV SMIRD PADUSE UN NAV KREISA OLA TU APALIKUSAIS DAUNI TEV LAIKAM VAIG IET WWW.NOPERC.SMADZENES.LV TU JAAKLI IDIOTS NAHUJ KAD TU VIENREIZ IZBAISI GALVU NO GOVS ASSHOLE UN SAPRATISI KA TU DZIVO REALAJA PASAULE NEVIS PIE GOVS NIERES GABALA

P.S taja movijaa bus ari tadi uberi kas musu klanaa ir piem OutLawzzz,Pi[x]eL,Fiek, un vel dazhji taka tie fragi nebus padziras bet taka tev to nesaprast jo tu dzivo govs asshola tapec brauc pie zirgiem atpuusties!

Teddy es tev netvainosos tu pirmais saaki un lai man suudz tiesa MACIES LASIT!

Edited by Kvie6 mens
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...