realINGO Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Arī gribas adminčatu, Klumpa teica, ka baigi reaalaa stelle. Ja kādam protams nav iebildumu ! admina niks INGO P.S. Par statiem runājot, nav jau tie stati nekaads dzīvības un nāves jautājums, bet vienalga patīkami. Varbūt var status uztaisiit tikai reģistrētajiem lietotājiem. Ieguvumi: a ) statos nebūs čīteru (neviens neriskees ar 10Ls, lai izskatiitos krutaaks) b ) nebūs nevienam ar roku vinjus jādzēš ārā c ) varbūt kādam tas būs iemesls piereģistrēties d ) tā varētu būt reģistrētu lietotāju privilēģija (viena no) Sorry Hlumpa Edited June 18, 2008 by realINGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Sapno vien! aizvacies vnks. REC vajag tak parunat man ar kadu labu old shit adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 un tu varesi sapnjot par sho forumu 2 nedeljas! P.S Adminchats vajadzigs, bet rakstiju sho postu neviss tpc, lai atbalstitu, bet lai paprasitu kpc visiem adminiem nav uzlikt xwho(cik zinu shis ir, lai noskaidrotu steamid vai kka ta), jo vakar viens chalis ar niku f speleja un hollow nevareja vinju izbanot, jo vinjam niks ari sastaveja no f burtu, ja ne visiem adminiem uzlikt shito, tad vismaz tiem kam ir ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) stats vai status komandu ierakstam konsolē, noskaidrojam tādā veidā spēlētāja id un banojam xbip 0 #id reason. Par tēmu es neko nevarēšu teikt, jo pats pēdējā laika esmu ļoti maz spēlējīs, jo nets ir totāli nočakarējies, bet tas visticamāk tiks labots. Edited June 18, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 čato vesels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts