Jump to content
GIGN Forum

Gign Server 16 Bit


kesh
 Share

Recommended Posts

Gribeju pajautat , uz gign servera ir atljauts speeleet ar 16 bitiem ? vienkarshi nav forshi ka es neredzu cauri smokiem a mani tik shauj nost cauri smokiem. kaa piemer bija oGa kursh nagljakaa shaudiijaas cauri bet es neko nevaru izdariit , nezinu vai tas ir pareizi.

Link to comment
Share on other sites

tā nu tas ir.... caur dūmiem jebkurā gadījumā pa retam pavīd kāda minimāli saskatāma ķermeņa daļa, un veikls spēlētājs, ar labu reakciju māk to izmantot, bet tie pok3moni, kas spēlē uz 16 bitiem tik tiešām nopietni krīt uz nerviem...

Link to comment
Share on other sites

kas tas par šitu, ko jūs te murgojat ? kopš kura laika nedrīkst spēlēt ar 16 bitiem ? tā ir iebūvēta spēles fīča, lai uzlabotu grafiku, atkarībā no video kartes spēju to pavilkt. iepūt man, ja nepatīk, ka spēlēju ar 16 bitiem vai arī nopērc man labāku video.

Link to comment
Share on other sites

nu jā, turnīros jau kūlie veči ir sadomājuši nezin kādus noteikumus. labi, ka mani tas nerausta, jo cs ir izklaide, nevis aizraušanās. tad, cik es saprotu, 32bit attiecas tikai uz turnīriem, nevis pub serveriem ?

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais iemesls, man šķiet, ir smoke. Lai padarītu spēli reālistiskāku. Bet cik gan reālistiska var būt spēle, ja flash īstenība nevienu aklu nepadara, bet gan sprāgst ar tādu troksni, ka Tev smadzenes izsit no ierindas, blurrojās redze un ausis aizkrīt. Tad jau 32 bit vajadzēja attiecināt tikai uz CS:S, kur tik tiešām ir vairāk realitātes.

Link to comment
Share on other sites

;)

lol? Visi ieroči? Pat pistoles un pusaotomātiskie ieroči? Šie pēc tavām domām šauj cauri sienām? Pārējie noteikti šauj caur sienām un tas ir reāli.

Par tēmu - Es gignā nemaz ar 16bit nevaru paspēlēt, it kā esmu uzlicis 16bit, jo agrāk visu laiku tā spēlēju, bet tagad gignā, par spīti tam, ka uzlikti ir 16bit es spēlēju kā uz 32bitiem.

Link to comment
Share on other sites

kapec lai buutu aizliegts spelet ar 16 bitiem? :S

es piem visu laiku speleju ar 16 jo ja 32 ta man lago ^^^^^^ videokarte suuds.

ja ir tada opcija 16biti kadel lai neizmantotu? es saprotu ar paligprograma ka nerada visp someke bet tas tak ir cs iekshaa :S:S:S

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...