Jump to content
GIGN Forum

Ati Hd2400 Pro Agp

Chiky
 Share

Recommended Posts

Nu tā sveiki šodien iegādājos jaunu video karti un lieta tāda ka man neiet TF2 kad ieet tf2 ir vnk orandzs ekrans un viss bet kad man bija veca video karte gaja td2 tikai uz low setingiem

Un jaunā ir 4 reiz labāka un jaudigāka neka veca tikai nesaprotu kas par problemu esmu ladējis vienu pēc otra tos draiverus nekas nemainas ja kaads ir spečuks šaja zinja ludzu palidzat jo nu nekādigi nevari dabut gatavu lai stradatu :)

BIOSā var ieiet, datoram startējoties nospiežot attiecīgo pogu. tā var būt gan f2, gan del, gan varbūt vēl kāds variants. parasti to var redzēt sistēmai ielādējoties.

:)

Es kachaju jaunakos draiverus no ati.amd.com un club-3d.com pagaidam nekas nav lidzejis ar CD ko deva liidz tur ir samera veci draiveri !!! Bet pienemsim GRIP spele iet tikai uz safe mod un raustas tiklidz megina pa parasto radas kubucinji un sviitrinas tas pats atiecas uz tf2 !!!

Kautgan pēc idejas šai video kartei vajadzeeja abas speles miergi vilkt !!!

Edited by Chiky

lempis ka pirki savam vecajam kompim klaat jaunu video karti, kas,protams, ir ar AGP slotu. kad es veleejos pirkt savam vecajam suuda kompim jaunu video karti, tad man forshie paardeveeji paskaidroja, ka es ne suuda nejeedzu no kopmjiem un nav tolkas pirkt jaunu videokarti, jo veciem suuda kompjiem der tikai suudainais video kartes ar AGP slotu. Tad nu es viniem paklausiiju un iegaadaajos jaunu visu kompi. Labi man, labi viniem. :)

Edited by Invincible

Uz švaka CPU jaudīgu videokarti likt nav jēgas. Lielu daļu no FPS visos jūsu cs`os un tf sastāda tieši CPU.

Chiky, citas spēles iet? HD filmas?

Edited by kRi

Chiky, citas spēles iet? HD filmas?

Cita spēles jā Hmm HD filmas

Es nezinu pat nereizi neesu skatijies nevien HD filmu Hmm maybe iedo kadu uz fikso pameginashu novilkt un paskatiities !!!

Oooo Viss iet :)

pateicoties šij te progais

Before you pull the old card out, go to control panel/system/device manager and uninstall it.

Then shut your machine down, pull the old card out, put the new one in and turn your computer back on. Windows will tell you that a new device has been found and will ask for the location of the drivers CD.

Problems you could get:

Old drivers not completely removed.

Solution: Use this free utlility:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745

Un uzinstalejot kautkadu draiveru mega paku kas sver 230 mb AMD_XP_8.491_.exe

:)

Edited by Chiky

hmm, ja citas spēles iet..tad nav tolka ar hd testēt.

Pamēģini reinstalēt tf, taču man sāk likties, ka būs jāpārnes logi, vai ar kkādu megaiznīcinātāju jānones vecā draivera paliekas

Pamēģini reinstalēt tf, taču man sāk likties, ka būs jāpārnes logi, vai ar kkādu megaiznīcinātāju jānones vecā draivera paliekas

Done. Viss iet :) Mmm nice spelēt uz High details :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...