-=ar4ix8=- Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Nu esmu daudzas reizes forumā redzējis ka cilvēki prasā "kā apvienot web ar forumu tākā gign.lv" nu tad beidzot kad man ir sanācis brīvaks laiks, izdomāju izveidot nelielu pamācību kā to izdarīt. Neliels info par video. Faila formāts. WMV Video ilgums. 8 Minūtes 55 Sekundes. Faila izmērs. 26.4 Mb Lejupielādēt varam Te !!!!! Pamācība speciāli veidot priekš ExoD.Lv un Gign.Lv . Aizliegts ievietot citu bez autora atļaujas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Es gan būtu uzreiz labojis html (Edit template html), izņēmis defaulto ipb logo, un tā vietā licis savu logo+navigāciju, bet nu tas tā... Un tur, kur tu kopēji weba adresi, es lieku "../" - efekts tas pats. Gan jau kādam noderēs - šo te varbūt vajadzētu ielikt foruma saturā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 personīgi domāju ka šis ir pats vieglākais un ātrakais veids kā to visu izdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Jā, paldies liels liels liels paldies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 sitas ir labz bet labak ir taka teica tas dzekinjs ka iet caur to rindu un tad nonjemt var ari logo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 būtu labi ja šo pamāci'bu ieliktu iekš Foruma Saturs lai citiem nav jāmeklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts