Jump to content
GIGN Forum

Wrong.trun


KlumpaHLTV
 Share

Recommended Posts

Tik tiko noskatijos vienu labu shausmeni - (Wrong II Turn - Dead END). Aceroes kad vel biju siks es nolupiju PIRMO dalu un man baisi palikas ,bet tagad skatijos OTRO dalu un tad pat nedaudz baisi palikas. /// L0L ^^ - NEEEE vnks perfekti specifekti :)///

Iesaku tie kas ciena shausmenes vajadzetu nolupit sho Filmu Wrong II Turn ka ari The Hills Have Eyas II

Trailers uz Wrong II Turn - http://www.youtube.com/watch?v=w0wGyR30b0s - C00L a LIke :mIm:

Butu ari LABI ,ja kads kursh ir jau redzejis sho Filmu varetu pateikt K.ko.

Link to comment
Share on other sites

tā ir tā, kur tā psihā ģimene viņus mežā novāc? ķip ēst šiem gribas :superlol: tur gadijuma viņiem tāds dēls ar nebij, kurš ir riktīgi stūlbs ? :) džeks nogrieza vienam seju un nēsāja kā masku :)

pēdējā šausmene ko redzēju bij Aplis, kad vēl pirms ~3gadiem pa kino gāja. un to es jau tā ar rokām sejai priekšā skatijos. tā - pilnīgs sūds manā skatijumā šausmenes. ā. hmmm...Neizsekojamais arī skaitās šausmene? nu killwithme.com ? to gan bez emocijām noskatijos.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

:superlol: tur gadijuma viņiem tāds dēls ar nebij, kurš ir riktīgi stūlbs ? :) džeks nogrieza vienam seju un nēsāja kā masku :)

Tu 2 Filmas jauc veina par delu un gimeni kas meza dzivo ir Wrong Trun. ,bet par to masku ir The Devil Reject

P.S. BUCHA 300 Post TGD vajag 333 :)

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

Nu manā uztverē diezgan jēla filma. Un arī sākumā kur to veceni pārcirta uz pusēm - apakšu ķip parāda, ka izkrīt visi tie orgāni, bet kad tās divas puses velk nekādu asiņu pēdu nepaliek, tas izskatījās tiešām nu skaidri redzami samāksloti. Un tur kur ar to bultu tas sīkais psihais nošāva un dzēra tās asinis diezgan rēcīgi izskatījās :D. Karoče nu es dotu 5/10 varbūt tāpēc, ka to filmu kkādā bezsakarā skatījos piedzēries kopā ar draugiem.

Link to comment
Share on other sites

:)

Ja nemaldos filmas nosaukums ir The Hills Have Eyes!

Un man pasham personiigi patiik shausmenes pa maniakiem - visas tas briinum shausmenes vairaak kaa joke liekaas! :thumbsup:

Te vienu vakaru pa tv6 gaaaja kaut kaada dulaa filma (nosaukumu neacereeshos) tur karoch pa kaut kaadu killeru famiiliju! Tur bij taadi tiiri interesanti skati! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

u. kads nezin, kur var dabūt to filmu, kur tās slepkavojošās lelles ir? nu tam čalītim seja sašūta? vo tas bij rēcams gabals cik atceros, bet asinis ar bij :)

zāģus esmu skatijies tikai pa fragmentiem. tik slimi bij kur tas džeks bij pieķēdēts ar visiem locekļiem pie nu whateva pie kā un tad katru (kāju/roku) grieza uz pretējo pusi. jeak.

tām. ko vēl esmu redzējis...hmm. ū. the wicker man ar nikolasu keidžu. itkā nekā tāda nebij, bet nu vieta kur šim kājas salauza. neko tādu nebiju gaidijis.

kāds zin kā sauca to filmu, kur slikts laiks un visādi citi notikumi saved kopā cilvēkus vienā motelī, kur izrādās, ka visi vienā datumā dzimuši? tur no veļas mašīnas vēl galva izkrita. kā arī pašā sākumā sīkajam sēžot mašīnā notrieca mammu pa ko viņš neizskatijās pārsteigts.

jap. ūn ir vēl....šoreiz filmas sākumā ģimenīte brauc ar auto un notriec kazu, kas pajūk. pēctam apstājas un skatās kas noticis. un tur tāds ķip neredzams pipars ar gāzmasku nogrieza pusi seju vīram un ar sunīti ar tika galā. :(

iepriekš minētajām filmām interesē nosaukumi :)

Link to comment
Share on other sites

rusty es jau prasu lai kads ieleik GIGN torenta rekur es preasu - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=25116&st=75

crushy - The exorcism of Emily Rose ta ir ta filma kur dzeks aizbrauc uz tuksnesi kur kautkadi ebreji ir velak dzkes atroka k.kadu vecu baznicu un iet karot ar devil ka dievs ja un beigas to veceni atvac ja ?

Ja ta ir ta tad amn labak patik vinas komedija :)

P.S. - Iesaku visiem kuriem patik ari Melna Kometija tad luuk - Shaun of Dead :D ble ka es tur nirdzu :)

Link to comment
Share on other sites

juu Exorcists ir gana labs.

Esi lasijis gramatu orginalvaloda? Iesaku. Vari ari tulkoto uz LV valodas. Gramata ari iespardija, atceros ka vareja samizties ja iebrauc gramata pa visam :)

Link to comment
Share on other sites

man palika bail no tralera (ne paša), bet no ''līdzigo'' video blakus bildes. so. to trailer nemaz neskatijos. mby kādu saulaināku dienu to trailer kopā ar visiem mājas dzievniekiem varētu nolūrēt, bet nu ne viens pats...

edit. bļin, ka es jūs ienīstu. nepatīk šausmenes, bet šausmīgi interesē. kas tur notiek? :) pa ko ir?

Exorcists (ism) okei. tātad no vikipēdijas uzzinu, ka to ''apbalvojumu'' saņēmuši īpaši priesteri, kas no vietām vai cilvēkiem izdzinuši ļaunos garus. so - tur neredzems killerspoks?

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Esmu redzējis pirmo ''Wrong turn'' daļu un arī ''the hills have eyes'' pirmo daļu. Nu tīri normālas bija. Atceros, ka kautkur lasīju kritiku, ka tā dīvaini sanāk, jo pirmajā daļā vienkārša ģimenīte tiek ar monstriem vieglāk galā nekā armijnieki. Manā skatījumā labākā šausmene ir ''The texas chainsaw masacre''. Tur arī ir tāda dīvaina ģimenīte. Pie tam - vienam čalim novelk sejas ādu un uzvelk kā masku arī šajā filmā. Itkā domāju drīzumā noskatīties otro daļu "TTCM: the beginning". AAA vēl viena tīri normāla - "Stay alive". Stāsts par spēli, kurā nomirstot, tu nomirsti arī dzīvē.

P.S.

Šausmenes labāk skatīties ar draugiem, pilnīgā tumsā. Ap kādiem 2-3 naktī.

Edited by magicalx
Link to comment
Share on other sites

WWE Undertaker ? tas ir vina bralis no See no Evil ar nick - KANE :)

Bac jaizveido savadaku topiku kur varetu par filmam parunat :)vajadzetu ?

Pirmkārt Undertakeru padzina no WWE Edge un es zinu kas ir Big Red Machine. :>

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...