Jump to content
GIGN Forum

Pārtika @ Lielveikali


Gimp
 Share

Recommended Posts

Bija viens gadījums, ka Laimas šokolādi maksimā pārdeva pa 50% lētāk, jo konfekšu kaste bija 2 nedēļas veca. Galvenais prikols bija tur, ka tajā vietā kur jābūt derīguma termiņam bija uzlīmēts uzraksts : "Par puss cenu!". Cik sapratu tad cilvēki, kas pārvalda pārtikas kvalitāti svētdien nestrādā, un tad arī visas šausmas sākās.

Tas bija ~2006. gadā, laikam tad kad "Saulīti" nomainīja "Maxima"

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Kas mani nosokeeja, ka tas pats Super Getto ir labask par Maximam un Rimi, jo tur var nopirkt, piem., normalus tomatus, nevis sapuvusus D-Eiropas vai zaljus Maarupes. Vienigais, ka izvele tur ir diezgan maza + rindas.

Nu jaa, lidz sim ari ipasi biezi nepirku gatavo paiku (vistinas, salatus), pec n-tajiem rakstiem i-netaa vel jo vairak negribas pirkt.

Juutu lidzi Maximas marketinga cilvekiem, jo viniem ir jalaizh tautaa idejas, kuras ir pretrunaa praktiskajai pusei :ermm:

Ja, kas tad Super Netto ir uzņēmuma RIMI Latvia veikalu tīkls, un uz turieni no RIMI sūta visu, kam sro4ka iet uz beigām, tāpēc arī tur viss ir lēti. Zinu to, jo pats esmu strādājis RIMI. Vēl gribēju piebilst, ka termiņus pārlīmē ļoti daudzās iestādēs, ne tikai lielveikalos, bet arī dažādās ātrās ēdināšanas iestādēs.

Edited by Don Bass
Link to comment
Share on other sites

Tieshi taa iet uz beigaam, redz tura rii ir taa starpiiba, kad vini veel ir lietojami, un, kad cilveks peerk vinji nav veci :) Es protams domaju, kad arii tajos pashos superneto tiek pardotas preces ar nolietojumu, bet tas ir tik maz un maszvarigi, kad neemsu dzirdejis, kad tur akads saindetos...

Link to comment
Share on other sites

kas tur minēja pa to nocenoto šokalādi...esmu ar pircis kautkādā bodē, kur šokolādei bij 75% atlaide, jo 1 nedēļu termiņš beidzies. sor - bet nu šokolādei pa 1 nedēļu čist nekas nevar notikt kā arī man nekas nenotika :)

Link to comment
Share on other sites

cik labi ka pie mums maxima nava TIK traki, salatus mazga ar strutainam rokam :) tie ir FAKTI.

GALU mazga ari un ar garsvielam velak FAKTS.

Ieperkos maxima kaut ko lidzigu ar cola un chipsi vai kas cits kas ir jau no si etapa ka sokolade :) vispaz tur deriguma terminam var ticet.

Link to comment
Share on other sites

isteniba jau pasi vien cilveki vainigi - nehuj pirkt gatavu paiku un brinities, bet vajag pasiem taisit majas. huli 30 min baig zel? Es nezinu, nekad neesmu pircis biezputras un visadu situ, jo parasti gatavjou pats, tape ari mazak plutiju. Es gan uz Maxima eju, jo tur ir mans milakais vins Le Filou :) citur vina nav.

Link to comment
Share on other sites

Man nav žēl 30 min, man ir slinkums vispār kautko taisīt.

Esmu strādājis Rimi, Maxima gan arī Elvi - visi viņi vienādi. Kautgan nesen pa radio padzirdēju, ka Rimi esot visuzticamākais lielveikals, 27% gadījumu tu vari nešaubīties par nopirktā produkta kvalitāti.

Skarba gan mums te statistika...

---

www.defektologs.lv

Link to comment
Share on other sites

Nu ko? Jāpāriet uz naturālo saimniecību!

Man, nezinu īsti kāpēc, visnormālākais veicis liekas Rimi, tur arī pārsvarā iepērkos, nav bijis nekādu gadījumu par vecu preci vai ko tādu!

Labāks piens ledusskapī, nekā govs virtuvē!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...