doGY Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Sveiki, par cik gigns tagad ir atkal svaigs un vesels es tur pavadu diezgan daudz sava brīvā laika. Serverī spēlēju gan no rītiem pa dienu un vakaros, nav tāds noteikts laiks (izņemot naktīs). Esmu agrais putniņš un spēlēju diezgan agri gan darbadienās, gan brīvdienās tieši šinī laika admini ir vismazāk. Kautvai spēlējot pa dienu ir nereāli paspēlēt ja ir kautkāds cilvēks kas traucē spēlēt, tk, met flashus vai vienkārši cheat'o Palūgšu šādas acc votemap ban kick un slay/slap. Esmu liels gign patriots ' reason 4 edit, spēlējot no rītiem bija neiespējami paspēlēt, jo 4īteri ir papilno, bet admini guļ 6dienas un 7dienas rītos spēlēju visvairāk. Tapēc atcerējos, ka nēsmu banu pajautājis P.s. Paldies par tik daudz atbalstiem Edited June 14, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Sakarā ar to, ka viņš man bieži ziņo par čiteriem, lai eju nobanot, tad dodu savu atbalstu viņam - lai jau cīnās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Parenj igraet na GIGN davno, kosekov ne sozdaval, pomogal razobratsa v trudnih i ne ponjatnih situacijah vo vremja igri s 4iterami, vsegda zdorovaetsa, otnositsa k drugim igrokam s uvazeniem, po4emu bi i net? Tem bolee ja sam zame4al 4to on po utdam uze s 4asov 9 bivaet na servere, kogda tam tvoritsa HAOS Nam takie nuzni. REC ot menja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 izteikts atbalsts dog personai... kautka es ar vinju spelejot kopa nekadus gljukus neesmu manijis. tā kā no rīta visp;ar nekad nevienu adminu neesmu manijis, tad "it can be a miracle"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Dogy ir stresains, nesavaldīgs daudzās situācijās, arī lamājas un ātri aizsviļas. "Kautvai spēlējot pa dienu ir nereāli paspēlēt ja ir kautkāds cilvēks kas traucē spēlēt, tk, met flashus vai vienkārši cheat'o smile.gif" Tu man diezgan bieži met fleshus zem kājām Ar šīm tiesībām it kā neko pārdabiski sliktu izdarīt nevar, bet, ja pat izdara, tad tos flagus var noņemt jebkurā gadījumā. Domāju, ka viņš tikai palīdzēs serverī uzturēt kārtību, kad nav kāda cita admina pa rokai, tāpēc es arī atbalstu, jo tas ir par labu pašam GIGN'am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 (edited) edits Edited June 9, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) dogiju pazistu labi domaju 4erni netaisis taka var dot gan jau maces rikoties ceru ali tu nonjemsi man varnas Edited June 11, 2008 by denja Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 shitam chalim var !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Cik pēdējā laikā esmu spēlējis, tad gandrīz vienmēr esmu redzējis serverī dogy Sūdzību nav. Ja arī tādu nebūs citiem adminiem, tad neredzu šķēršļus tiesību piešķiršanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ' par šito gan es stipri šaubos vienreiz pa gadu serverī parādies, uz pasākumiem arī nekad nebrauc. bet es ceru, ka tas mainīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Sitam varetu dot acc! Online Time: 85:36:28 labs nospelets laiks! Mans viedoklis = REC.. paldies, ka tu mani atbalsti, bet tavu postu shas izdzēsīs un tu tiksi izbanots uz 14 dienām ( ja vien tu nēsi kkāds vēsturisks admins ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) viss jau butu labi, ja tu nebutu editejis savu postu, pec tam kad tevi daudzi atbalstija un pielicis dazhas komandas klaat Edit: nepalasiju talak ka tu uzrakstiji ari reason , domaju meigjini vnk apchakaret Edited June 18, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nu saakumam tomeer ir nedaudz par daudz! Ban taa uzriez! No saakuma vajag apstiities vai tu nesaaksi trakot ar slapu un slay! Tad arii redzees vai tev turpamaak var pieskjirt citas pravas! Diezvai arii kaads no papaam tev liks srazu visu sho paku, takaa apredeljis ko tu iisti veelies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 Es ceru, ka liks. Labi bez kick es varu iztikt, bet bez pārējām gan nē, votemapu vajag noteikti un slay arī, kā arī banu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Saproti pats visas komandas ir vajadziigas! Es arii gribu imunitati, bet kursh man vinju dos! Vajag apstiities kaa tu uzvediisies ar mazajaam pravam un tad skatiities taalaak kas un kaa! Ko zin mosh tev sakaaps galvaa un slayosi visus pa siikumiem! Takaa saac ar mazumu un tad jau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Pieliku vote un slap komandu paketes. Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts