van Helden Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Gan jau kāds interesējas arī par šo notikumu - 2008. gada Eiropas čempionāts. Tagad var vērot Šveice - Čehija, pēc tam Portugāle - Turcija Rezultātiem var līdzi sekot http://www.euro2008.uefa.com/, kā arī ierakstot iekš google "Euro 2008". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 shitaa ir taa speele, kur ar kaajaam spaarda bumbu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Jonathan jā tā ir tā pati spēle. Runājot par pašu čempionātu man favorīts viennozīmīgi ir Portugāle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Jonathan tu loti maz TV skaties var redzet Man ari Portugale Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 same as šņappī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Man jau liekas, ka nevis par Portugāli visi fano, bet par Krištiānu... Domāju, ka Vācija kaut ko varētu izveidot, mby Krievija saņemas. Reāli favorītu nav. Paskatīšos poļus un zviedrus, vienmēr patikusi horvātu aktīvā uzbrukuma spēle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ai, tas krishtianu ronaldo man kkads gejs liekas... iilgi futeni neesmu skatiijies... mans favoriits chehija, ja pavels nedveds vispaar veel futeni speelee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 tu esi gejs un nedveds spele futbolu, bet ne izlasē. btw Čehi tikko iesita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 kapeec es gejs esmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ev, kāds nezin kur internetā var skatīties, man vnk LTV7 neiet :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 1 : 0 cehi vadiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Čehiem smagi noveicās tajā golā, bet nu... Kr4 pofig, es par Portugāli. www.livetv.ru - netā var skatīties visas spēles Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Da Cehi vines cerams Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 par spēli - čehi jau vinēja, bet ja tu par turnīru - vari kaut nogriezt kāju sev un ziedot dieviem - nevinēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Sveicieshi bija pelnijushi vismaz nichu!Spele skaista..bet favoriti Italji,Spanji un Portugiizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Spanija ! ! ! ! Portugāle neko nevar izdarīt ar savu sladko pusi priekšgalā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 finālā Spānija uzvarēs Vāciju. Krištianu Ronaldu finālspēles laikā turpinās raudāt par zaudējumu Vācijai pusfinālā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Cristiano Ronaldo ir nevis gejs, bet kautkāda raudulīga meitene. es par Franciju vai Itāliju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Francija FTW! Ok, nav im-gonna-headbutt-you Zidāna (za to trenneris tas pats), bet grozies kā gribi aizies līdz pusfināliem, a pēc tam who knows Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) O jā sākās diskusija vai CR ir gejs vai meitene vai vnk kkas no malas.... žēl, ja būtu kāds cits futbolists, kas rāda tik smuku spēli tad varētu padomāt par jūsu variantiem, a līdz tam mirstat. Oj sākās spēle gl Postugāle. Edited June 7, 2008 by schnappi Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Spānija vnk krušīs visus ārā. Nu cerams kad Portugāle spēlēs ar Spāniju. jonathan sajaucu Edited June 7, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 no kurienes izraavi, ka vinjsh spaanijaa speelee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 nevar izdarit? tas sladkais ir labakais speletajs pasaule bet tu velarvien busi resns cukkavis es par Franciju vai Itāliju. rauduliga meitene? ja tu esi gathera stradnieks, kas piipee un spljaudaas, kas nemazgaajas un lepojas ka smird peec sviedriem, tas noziimee ka esi iists muzhiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Kr4 pofig, es par Portugāli. www.livetv.ru - netā var skatīties visas spēles ok un tagad īso instrukciju par to, kā lai tur normāli kaut ko noskatās. uzliku kaut kādu ķīniešu sūdu, kur it kā ir visādi kanālu uc šits, cik saprotu arī darbojas pēc p2p principa, tāpēc ātrums ir sūdīgs. nav kaut kas normāls? kur uzreiz atver un viss notiek? kā http://beelinetv.com/ piemēram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 re re, kaa mightyZ aizstaav savu elku ar domu, ka varbuut vinjiem kaadreiz kkas sanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now