Ziediņš Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nezinu kā jūs, bet mani tas viss mazliet aizkaitināja. Neliekas forši, ka sīks knariņš ar 15,000 draugiem, no kuriem viņš dzīvē pazīst labi ja 50, ierindojas pirmajā vietā. Parādīsim ka komjūnai ir spēks ? Ievietojam nelielu ierakstiņu savās draugu dienasgrāmatās. Tas būs kā kluss, bet efektīvs pirdiens, kas izplatīsies caur balsotāju aprindām. Viss kas jums janorāda ir spites http://tinyurl.com/5y2ny4 balsojuma lapa. Par sliktu nenāktu arī NELIELS apraksts, lai cilvēki saprastu kādēļ ir jābalso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) ieliku saveeja. Ceerams ka paliidzes, jo man nav 10000 draugu Ieliku vel drauga dienasgramata ka reiz vins nebija onlina iegaju. ;p Edited June 7, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Njee nju savaakt 15 000 nav reali!ja butu 1500 vel butu reali,i to shaubiigi!Pedinsh vnk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 nez... vispa jau man ir krutaks smaids! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 hmm ka lai tevi tagad nodirsh? yes. tu esi lidziigs girikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 izskataas ka beefs sauliitee bijis aizmidzis uz ilgaaku laicinju vai arii tas ir tikai tonaalais ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 lol bīfij, tu izskaties tā it kā tev būtu uztaisīta plastiskā operācija + pārsauļojis jēgu. depresīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Var redzet ka beef`s doma par savu izskatu. Un jus visi staigajat balii ka naves? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now