macho Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Tak nesūtiet to garo tekstu, vienkārši aizrakstiet - Šī te bilde neatbilst konkursa nosacījumiem. worm btw - man liekas citādi nevinnēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ā. tak pasaktiet to plānu! kaitina...tas pats, kad esi izsalcis tevi ar kautko garšīgu čakarē, bet nedod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 nu, kas gan cits varetu buut, ja ne uzlauzt dr.lv akontu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 es ceru tu nedosi to linku, kuru ierakstiji pie jaunumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 nū worm, ir jau gatavi skripti, kuri rego piem. gmailā mailus, apvieno tādu kopā ar draugiem reģistrāciju un balsošanu tik nezinu, vai draugos ir CAPTCHA pie regošanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 da nē, man ir pavisam vienkārša ideja ja sanāks, tad būs labi, ja nē... nu tad žēl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) aizrakstīju tautas policijai garu un sāpju pilnu vēstuli. es te runāju par labu laiku Edited June 8, 2008 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ja tiesham juus tur vinjam kko uzlauzisiet ieteiktu pec tam sho topiku dzest! Droshibas pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Miedziņ Tev TAISNĪBA VISI TE IR DAUŅI!1111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Paskatoties uz viņu rodas iedvesma to lohu vinnēt. Jādara kaut kas lietas labā!!! EDIT : No manis jau 7 balsis Edited June 8, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 vopšem i FAILED pietam atrāvu vēl 24h banānu draugos FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ja FAIL tad RETURN ! vienīgias kāds varētu viņu iebiedēt EDIT: Šā vai tā, paliek vēl b variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nevaidzēja sūtīt vēstuli draugiem.lv, bet gan pašam COLGATE, jo viņš dod balvu, un es domāju ka viņi uz to nepievērtu acis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 nu re. gign otro līmeni neizgāja cīņā pret megaFEISERI. Too tough neesam mēs TIK liela komūna nu nekas, nekas. Citādi būtu vēl galvā sakāpis, ka spējam visu darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 vel jau paliek plans D, proti pateikt chalim, ka speciali zaudejam un lai pasuta statistiku ko vinjsh apsolija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 NU kāda mums ir situaacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nu nekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ejiet gulēt mazie shēmisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Laikam tomer nekas neizdosies Piekriitu macho jajiet gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 mde, uz to akciju laikam visiem ir TĀDS mīkstais, ka administrācija pat aizmirsa, ka 8. datumā tā beidzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 nu reāli, tie colgate noteikti nepārāk dāsni sapiķoja un draugiem.lv neies lieki ķēpāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 uzvarēja draudzība... un Iveta Pēc mēnesi ilguša smaidu lietus ir noskaidrots konkursa ?Meklējam žilbinošāko smaidu!? visvisžilbinošākais smaids! Lai uzvara būtu godīga, no pretendentu saraksta izsvītroti tie, kas uzvaru centās gūt ar ne visai godīgām metodēm. Un tātad uzvarētāja ir: Iveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Apsveicu ar uzvaru un macho, laikam gign var VISU! Nu tad gaidam tiesu darbus no granta puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 (edited) ^_____________^ es pat nezinu par ko priecāties vairāk - par to ka Iveta uzvarēja (ar mūsu pūlēm) vai arī par to, ka Grants NEuzvarēja ^___^ kr4 draugiem.lv administrācija roxx, laikam tomēr tā tautas policija vai http://www.draugiem.lv/forum2/?topic=25543...tid=26&pg=1 šitas viņiem palīdzēja izsvītrot grantu, yo. kr4 es vēl ar vien gaidu to zobu labošanas abonomentu BTW - es jūtos gandrīz tā, it kā pats būtu uzvarējis Edited June 9, 2008 by MightyZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 rooflmao, dzēs fiksi gign.lv rakstu ārā āaahahaha. Tas tak megaFEISERIM ir tāds supermegaŪBERstienis eees nevaru. +ja vien draugiem.lv administrācija vēl pāris detaļas zinātu labais, tad jau spitīte liek, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts