kRi Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) http://www.leta.lv/fnews.php?id=14396453-1...44-6DE28AEB2ABD http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7436671.stm Neesot fiksēta radiācijas noplūde. Diršiet tālāk, Černobiļā arī neko nefiksēja.. P.S. Moderi izlabojiet, lūdzu, no Es uz ES Edited June 5, 2008 by Rayus Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mūsdienās diezin vai varētu kaut ko tādu noslēpt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Tagad var arī noslēpt ne to vien... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 cik sapratu, tas notika brīvdienās, kad es laimīgi gulēju smiltiņās. gaidu, kad man sāks parādīties superspējas. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pasaules gals, visi mirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ja šovakar būtu notikusi liela mēroga radiācijas noplūde, to zinātu gan mēs, gan Saskačevanas eskimosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nu, ko, esam gatavībā, ja ziņo, ka mākonis nāk uz lv, tad tinamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Nedaudz notecējis ūdentiņš ( nevis uzgājis ar blīkšķi gaisā, kas būtu vajadzīgs kaut kādiem radioaktīvo vielu mākoņiem ) uz uzreiz tāda panika mazizglītotajās ( vai humanitāri izglītotajās ) tautas masās. Ja pareizi atceros, tad tieši Eiropas civilizētās valstis bija tās, kas konstatēja Černobiļu, un viņām nav nekāda iemesla kaut ko slēpt arī tagad. Galu galā - viņi paši no tā var norauties, ja nu kaut kas notiek. Bet labāk, ka lieku reizi saceļ trauksmi un kāds par kaut ko uztraucas, nevis neko nesaceļ un visiem pohuj, kad būs, par ko uztraukties. PS: Eju sauļoties PPS: Gaidu, kad uzcels mūsējo AES. Nuclear power FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 hjnja. pirms kkāda laika kad lietuvā konstatēja radioaktivitāti,man skolā visi skrēja klāt un teica ''mēs mirsim'' u.c. pat učenes teica ka ja nolīs tas lietus mums izkritīs mati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now