Miezis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Sveiki, Tad nu ir radusies problēma ar pašreizējiem engine failiem, kas domāti linux. šos šobrīd lietoju engine failus. http://84.237.231.199/f1c/engine_amd64.so http://84.237.231.199/f1c/engine_amd.so Problēma sekojoša, viss būtu labi, tikai steam lietotāji netiek iegšā, radas sekojoš teksts: LAN servers are restricted to local clients (Class C) Server.cfg failā ir sv_lan 1 Vārbūt kāds varētu palīdzēt? A un pie viena ir problēma ar acc uz ip. (proti iekš users.ini) "ip" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "d" Un nestrādā... Spam On. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pamēģini citus engines un +sv_lan 1 liec pie servera palaišanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 +sv_lan 1 liec pie servera palaišanas. ja ir kādi piedāvājumi no engine failiem lūdzu galdā. Jo cik skatos @ google neko daudz netradu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Tepat forumā moš pameklē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Man ar ta bija bet to var viegli labot ja ta ir vien un ta pate problema kas man bija, panem sakumlapa ka iesledz serveri nomaini to ailiti kur jaizvelas starp INTERNET un LAN tas ir (Network) ailite un ta tev neprasis C klasi nu man vismaz ta bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nu tev jaizvelas LAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Forumā nav neviena ejoša krekota engine. panem sakumlapa ka iesledz serveri nomaini to ailiti kur jaizvelas starp INTERNET un LAN tas ir (Network) ailite un ta tev neprasis C klasi nu man vismaz ta bija Nop, šajā gadījumā nepieciešams jauns engine fails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) panem sakumlapa ka iesledz serveri nomaini to ailiti kur jaizvelas starp INTERNET un LAN tas ir (Network) ailite un ta tev neprasis C klasi nu man vismaz ta bija Tas ir linux. Bļa tev līkas rokas nevari pameklēt? Edited June 4, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Bļa tev līkas rokas nevari pameklēt? Savu līko roku vari iespraust sev dziļi d. Gudriniek atrodi kaut vienu ejošu un tad runā, ka ej meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Gudriniek atrodi kaut vienu ejošu un tad runā, ka ej meklēt. Nav ilgi jādomā, lai saprastu ka esi sīks pidars. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15771 Edited June 4, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 A, kas tu ģēnij domā, ka mums jāmeklē tavā vietā, ka tik bravūrīgi to saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 nesaptotu kas tur sarezgits pameginaji Nomainiji Internet pret LAN Vajadzeja iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Vajadzeja iet Personisks jautājums: Lasīt māki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 (edited) ignorēju šādus ~~ Mēģināts bija kreks. Lieta šim ir sekojoša, bija vienā topik apsaktīta pat ši problēma, kad acc nestrādā ar viena veida krekotu engine failu, nepieciešams mainīt, uzliku veco acc iet, bet steam lietotāji netiek iegšā. Edited June 4, 2008 by Miezis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mēģināts. Lieta šim ir sekojoša, bija vienā topik apsaktīta pat ši problēma, kad acc nestrādā ar viena veida krekotu engine failu, nepieciešams mainīt, uzliku veco acc iet, bet steam lietotāji netiek iegšā. Lan 0 or 1 mēģināji? Man viss gāja ar to engini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 paldies tas tika salabots Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Close Būtu konkrēti problēmu uzmetis e-mailā vai PM man un būtu Tev atbildējis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now