Nupe Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) kads var luudzu pateikt Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies CD key? es mekleju google... Dangeraa arI naw ( no turienes ari vilku ) p.s Rakstiet tikai tad ja zinat , vai atradaat Plds! Edited June 3, 2008 by Nupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 kaaads zagt? ja nezini CD key neraksti neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Bljadj, Baigi gribās nopizģīt X5, tikai huj zin, ka lai uzlauž durvis un iekurbulē. Izmeklējos googlē, bet neko nevarēju atrast. Ja kāds zin kā palīdzēt lūdzu uzrakstat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) ja nezini CD key neraksti neko! nē, zini, nezagt - tikai aizņemties un vēlāk ar procentiem atdot, mļe... ja nezini neko citu kā warez neraksti neko! re, es arī māku tāpat kā tu... kas tas ir, ka pēdējā laikā saradušies tipi, kas domā ka viņiem būs noteikt ko citiem rakstīt un ko ne... Edited June 3, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 (edited) ja nezini neko citu kā warez neraksti neko! re, es arī māku tāpat kā tu... kas tas ir, ka pēdējā laikā saradušies tipi, kas domā ka viņiem būs noteikt ko citiem rakstīt un ko ne... juuus dauni es vnk gribu ZINAT tais speelei CD KEY lai var uzinstalet !! :@ psc lobsteri! Edited June 3, 2008 by Nupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Daunis ir tava tēva dēls. Bljad, NOPĒRC nevis NOZODZ. Ja nemāki nozagt, tad pisies dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Debils tu esi tiesham. kads nozodz ^^_ lol es no dangera noladeju torrentu. p.s Barbij veci , Ne velti tev ir 60% Warn.. nevajg visadas stulbiibas rakstiit Edited June 3, 2008 by Nupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Apgaismojiet kāds šito pipuku...man apnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 psc lobsteri! Tu domā ka ar šo burvīgo teikumu kombināciju [ja tos var saukt par teikumiem] kautko panāksi? Pirms [atvainojos] dirs citiem uz galvas paskaties uz sevi. BTW: Debīls esi tu, pat savu pakaļu nevari pakustināt, un vēl iztēlojās baigo varoni.. [bērniņ tā spēle būs tev pa grūtu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) lobsteri!nu ibio, ja gribi lamāties tad vismaz izdomā tādus lamuvārdus kas varētu kādu tiešām aizskart, nevis sasmīdināt... un tā nav zagšana, ka maksas preci ņem par brīvu pārdevējam aiz muguras? ej labāk Gulbja spēli paskaties pa teļļuku... Edited June 3, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 Pirms [atvainojos] dirs citiem uz galvas paskaties uz sevi. BTW: Debīls esi tu, pat savu pakaļu nevari pakustināt, un vēl iztēlojās baigo varoni.. [bērniņ tā spēle būs tev pa grūtu] Paskaties spoguli ieraudziisi savu vecmammu p.s Offtopic neej ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Baigi gribās nopizģīt X5, tikai huj zin, ka lai uzlauž durvis un iekurbulē. Izmeklējos googlē, bet neko nevarēju atrast. Ja kāds zin kā palīdzēt lūdzu uzrakstat! http://www.techeblog.com/index.php/tech-ga...er-tool-exposed Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 re kur uzskatāms piemērs mūsdienu jaunatne... viņiem taču pašos pamatos nav sajēgas, kas ir par maksu un kas par brīvu un kāpēc par maksas precēm jāmaksā... esmu pat tādus aunus redzējis, kam pasaka, ka kāds tikko nopircis tādu un šitādu programmu, a āmurgalva blisina acis un skatās kā uz idiotu un neviltotā izbrīnā saka: "bet programmas taču ir par brīvu..." vot tādus gāzenvāgenā un miers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 http://www.techeblog.com/index.php/tech-ga...er-tool-exposed Kas ir Maija Frēze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 ieraudziisi savu vecmammu p.s Offtopic neej ! Kā jau ezītim rakstīts: Piekāpjos tikai tad, kad pretinieks nu tiešām ir galīgs idiots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 omg, es tak nemaz nepamanīju - neviens nav uz sociālistiskā darba varoņa Nupe jautājumu atbildējis... es vnk gribu ZINAT tais speelei CD KEY lai var uzinstalet tad lai man tiek tas gods iegādājies spēles disku un CD key būs pievienots tur klāt! basta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Piekāpjos tikai tad, kad pretinieks nu tiešām ir galīgs idiots... Pārāk maigi teikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 nafig man pirk ja es pagaidishu kamer kaads NORMAALS cilveks uzrakstiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 NENORMAALS cilveks uzrakstiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 pirkt tāpēc ka tā spēle tiek pārdota un neredzu iemeslu kāpēc lai es kaut ko pirktu un pēc tam dalītu cd key pa labi un pa kreisi visiem, kam negribas naudu tērēt ak jā, tagad zināšu jauno normālu cilvēku pazīmi - maksas produktu izplatīšana par brīvu... tevi ar dakšām ielādēt vagonā pie Rubika un pa sliedēm uz CCCP prom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 A3FB-WM8J-I2AM-2*MS-ON6D tikai es prieka pēc vienu simbolu noņēmu, uzmini nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 (edited) ja tu nebuutu taada iiignja , tad varbut ari pateiktu.. egoists! jonnas - Tai speelei , Viena Dala (CD key'a ) sastav no 5 Simboliem... a tev 4 Edited June 3, 2008 by Nupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 A nafig tu veikalā maizi pērc par naudu? Var tak nopizģīt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 nē, vienkārši nevēlos, lai man jāmaksā par to, par ko citiem nav... vispār, bambāli - cik tā tava spēlīte maksā? tiešām tādu mūžam sapņos neredzamu summu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now