OwnEx Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Man ir viena neliela problēma, kas man jau BESĪ!Es itkā updeitoju viss itkā ok, bet viņš atkal parādās no jauna.Un + visu čakarē datoru.Lagot sāk.Steam vispār neslēdzas.Kā viņu likvidēt ?Vai vispār, tas ir iespējams ? Lūk Edited June 2, 2008 by OwnEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Kur Tu tur redzi problēmu ? Iemācies paskaidrot sīkāk. Steam`am ar šo nav nekāda sakara. Saliec ķekšus, ka pats gribi monitorēt firewallu un antivīrusu. Vajadzētu pazust, ja visi updeiti ir sainstalēti. Man arī tāds stāv .. nu un ? Nekādu problēmu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Nu man dēl tā sūda neslēdzas steam, kad es ieslēdzu datoru.Man kkādu hunju parāda, kad arī izslēdzu datoru.Tūlīt screan iedošu.Man vnk agrāk viņa nebija, bet tagad ir..Kur jājiet, lai saliktu ?Un kā jāliek ? Edited June 2, 2008 by OwnEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Eu OwnEx kur tu tadu Windows theme dabuji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 JAKuT - es lietoju tādu pašu. Dabūt var šeit(ceru, ka īstais links...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Tas ir Windowsa updeits, to var arī izslēgt ieejot kontrolpanelī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 1kart es nekad nenjemu express install jo ir jaazin kas laaciitim vederaa un pameegjini antivirusa progaa un firewall atblokjeet steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now