k!ll3r Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Kas var notikt tad ja es neaizeju uz Vasaras darbiem ? kr4 man ir ta: Visas sekmigas bet Algebra ne Man ir lapina kur raxtits grafiks pec idejas man ir jaiet tikai 4.datuma! kas man bus tad ja neaizieshu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Nekas nenotiks, ja neaiziesi, vienkārši tev tā algebra paliks nesekmīga. Uz otru gadu atstāj, ja ir 3 nesekmīgas. Edited June 2, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 + ja neaiziesi paliksi tads pats stulbenis kads biji Ir verts aiziet uz tiem vasaras darbiem!! Vismaz ko jaunu uzinasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Izmanto pēdējo iespēju jo ziņās stāstīja LATVIJAS MINISTRI LEMJ JAUNU LIKUMU, ar nākošo gadu nebūs nekādu vasaras darbu un ja vienā priekšmetā nesekmīgs paliec uz otru gadu AUTOMĀTISKi vismaz skolēni sāks mācīties P.S pašam šogad neviena nesekmīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 HA HA, vismaz beidzot viņi izdomā, ko sakarīgu. Kā pamatskolā vispār var būt nesekmīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Nu skaties nākošgadā JA TEV LIECĪBĀ IR KAUT VIENS 3 TU PALIEC UZ OTRU GADU nu protams ja kukuli nepiemetīsi skolotājai UN nekādas labošānās aka vasarasdarbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 bļin Ellgii negribas iet uz to algebru :@ Ta skolotaja prosta tadaragana kaitina vienkarshi :@ (whew) labs nakoshgad uz C grupu Jā jā... domas ka esmu stulbs bet tur ir normals u4uks! un 1.lohs dabuja 7 :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (whew) labs nakoshgad uz C grupu Jā jā... domas ka esmu stulbs bet tur ir normals u4uks! un 1.lohs dabuja 7 :@ Ko zin mosh sacis macities Tapec ar dabuja 7 Ja jav tu tagad nemacies pie sita ucuka, tad kada jega vsp iet pie ta ucuka macities? k.d tac visiem vienadi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 KD vienādi bet mācīšanas veids katram savs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Krč,mums učene teica ka galvenais ir aiziet uz eksāmenu,ja eksāmenā dabūsi vismaz 4,būs sekmīgs priekšmets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 labaak jau velcies uz saviem vasarasdarbiem. varbuut tiesam paliksi gudraaks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 vismaz skolēni sāks mācīties P.S pašam šogad neviena nesekmīgā man liekas ka tas ir 1-4 klasei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) lol,kā no 1 līdz 4 klasei var būt 3 nesekmīgas? Edited June 2, 2008 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 lol,kā no 1 līdz 4 klasei var būt 3 nesekmīgas? lol,nē no 5-9klasei 1nesekmīga un paliec uz otru gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Muļķības, Tas ir no 5-9 klasei nesen pa LNT vēl teica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piza4`u Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Visas sekmigas bet Algebra ne Man ir lapina kur raxtits grafiks pec idejas man ir jaiet tikai 4.datuma! kas man bus tad ja neaizieshu? k!ller tava vieta noteikti aizietu, ka to dariju pats 8 klasee biju pats nopelnijis 1 nesekmigo, izlaboju biju kruts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Šogad noteikts, ka no 1.līdz 4. klasei var būt viena nesekmīga atzīme līdzšinējo triju vietā. "Ja nesekmība parādās jau šajā posmā, tad būs ļoti grūti turēt līdzi vēlāk, jo tieši nākamajā pakāpē, no 5.klases līdz 8.klasei, ir vislielākā nesekmība," norādīja Koķe. http://www.tvnet.lv/zinas/article.php?id=546476 Edited June 2, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 psc vasaras darbi. Manuprat vinji reali nopish visu vasaras sakumu... Paldies Dievam man tadi nav ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Pats vainīgs, ka nemācies visu gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 A vispār padomā - laid luni veselus 9 mēnešus, tad nedaudz pamācies un laid luni tālāk. Nevis 9 mēnešus mācies, lai pēc tam 3 mēnešus vien varētu luni laist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 peec tam 9. un 12. klasee plees aaraa matus, ka ieprieksheejos gadus neesi neko maacijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 12.klasē tā varbūt ir, bet nu 9.klasē ir jābūt ar kaut kādu smadzeņu defektu, lai nenoliktu kaut vienu no tiem eksāmeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Es negāju uz Algebru 8. klasē. Metu pāri, bet nekas nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 kr4 Tad sanāk tā: Gribi nēj! Man p0x. Vai arī: Aši ej! Un mudīgi! Neaiziesi paliksi uz otro gadu! (Jo te citi muld ka no 1.neskmīgās var palikt ) Nū bet neko! Es laikam piekritīšu citiem! Un Rīt pat došos uz Vasaras darbiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Tad sanāk tā: Gribi nēj! Man p0x. Vai arī: Aši ej! Un mudīgi! Neaiziesi paliksi uz otro gadu! (Jo te citi muld ka no 1.neskmīgās var palikt ) Nū bet neko! Es laikam piekritīšu citiem! Un Rīt pat došos uz Vasaras darbiem! Man prieks par tevi, deels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now