Jump to content
GIGN Forum

Par Grāmatu "kā Viegli Atmest Smēķēšanu"

kRi
 Share

Recommended Posts

heh smekeju jau no 16 gadiem - tas ir 11 gadus, un smekesu kamer nospragsu. Kafija + cigaretes + brendijs + klasiskais roks + FC Liverpool = neko no ta negribu atmest, kur nu vel del meitenes kadas.

Ne tas tabletes nav preksh manis. Ja metiishu nost tad tikai ar gribas speku... Domaju ka raksturs man ir pietiekami labs lai atturetos :)

Bet nu man tapat ka Rayus tikai dažas lietas izlaizu. Vakaros chill sedi pagalma pie galdinja pipee un normali relaksejies + alinsh.

Vienīgais ko varu pateikt ir tas ka tie plāksteri ir SŪDI! Vienu reizi biju viņus pameiģinājis un ar to man arī pieteika...sākās kaut kāda alerģija un parādījās visādas pumpas u.c. šhiti...omg es pat to atcerēties negribu!

Edited by nX.`

Tas vis ir bulšits, smēķēšanu var atmest tikai, ja pats to vēlies un nekādas tabletes vai citi sūdi tev nelīdzēs.

Es tev varu dot vienkāršus padomus kā to izdarit (esmu nometis smēķēšanu 2x un ja būtu vēlme nesmēķēt daritu to atkal, vienkārši atšķirībā no macho, man tas proces patīk. 1x Es nesmēķēju apmēram gadu un 2x es nesmēķēju apmēram 8 mēnešus).

Tātad:

1. Izmet visu tabaku un jebko, kas līdzīgs tabakai (nu piem, ja tev vēl mājās ir zālīte vai kas tāds).

Neatstāj neko un nepīpē pēdējo cigareti zvērēdams, ka tā ir pēdējā, tas nelīdzēs. Ka arī nedomā, ka samazināsi devas, tas padarīs visu tikai ļaunāk. IZMET VISU NAH...izmet pa logu, noskalo podā (nemet miskastē vai papīrgroza, bet nahrenizē, lai nevar vairs tikt klāt)

2. un svarīgākais, kad esi veikalā pie kases pirms paņem cigaretespaciņu atceries, ka tev viņa nav vaidzīga, jo tu tak nesmēķē, un vis būs OK :thumbsup:

Tici man, ja tu spēsi sevi pārliecināt tai īsajā brīdī, ka tev nevajag un tu nenopirksi, tev vēlāk būs slinkums iet atpakaļ, bet ja nu sanāk iet atpakaļ, nopērc živenes, bet ne cigaretes, tas tevi atturēs no domas par smēkiem kamēr tiksi līdz mājām....

Pamēģini....un es ticu, ka tev izdosies, jo manā sigā #1 ir domāts tādiem kā tu.

Edited by Dj_erix

kautkas tads man sanaca uz 3 menesiem :muahaha: bet pec tiem 3 menesiem es atklaju, ka tik forsi ir uzpipet, tas duums tad garsigs ieplust mani un patikami kadu bridi uzturas manas milajas plausas, tad atstaj manu kermeni zimedams kuplus un kardimosus dumu zimejumus bezveja telpa. kafijas malks tiek uzliets pa virsu un vienmerigi un leni tas plust preti cigaresu dumu aizkaitinatajam kungim, kas lamadamies iesapas, bet kad acis ierauga manas rokas panemto skistosas kafijas bunginu, taas nodod zinu aprobezotajam gremosanas centram, ka nehuj dirsties, jo sis salaa grauzdetas maklsigas brunaas granulas, savienojoties ar karstu udeni un sauso pienu, dos tadu kimisku terapiju, ka nakamreiz pat sapet nevelesies tas maitas gabals.

idille jopt :)

man patik pipet un dzert kafiju.

abas lietas ir atkarigas viena no otras un pa cik es kafiju neatmetisu tad par pipesanu pat nedomaju

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...